Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2016

ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  31.3.2016 ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ



Σε νέο χώρο εντός του Κέντ  δρου προσωρινής Φιλοξενίας προσφύγων στη Φιλιππιάδα θα γίνεται από την Πέμπτη 31 Μαρτίου, η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες

Ενημερώνουμε ότι από αύριο Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016, η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων, βρεφικών ειδών, φαρμάκων κλπ. για τους πρόσφυγες θα γίνεται από τις 10 το πρωί έως τις 2.00 μ.μ. σε νέο χώρο και πιο συγκεκριμένα σε αποθήκη του Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας προσφύγων (πρώην στρατόπεδο Πετροπουλάκη) στη Φιλιππιάδα.

Υπογραμμίζεται ότι υπάρχει αυξημένη έλλειψη σε βρεφικά, παιδικά είδη, είδη προσωπικής υγιεινής, φρέσκα φρούτα, αλλά και φάρμακα (αντιβιοτικά, παυσίπονα, αλοιφές εγκαυμάτων δέρματος κ.ά).


Επικαιροποιημένη λίστα ειδών πρώτης ανάγκης
Τρόφιμα:
Γάλατα 1ης και 2ης βρεφικής ηλικίας,
μπισκότα,
κρουασάν
καραμέλες,
φρυγανιές,
κριτσίνια,
κρακεράκια,
κουλούρια,
κονσέρβες ΕΚΤΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΥ
(ψάρια, θαλασσινά, όσπρια, λαχανικά),
παστέλια,
ξηροί καρποί,
χαμομήλι,
τσάι,
ζάχαρη.
Είδη καθαρισμού:
Απορρυπαντικά ρούχων,
Λεκάνες πλαστικές (για πλύσιμο ρούχων).
Είδη προσωπικής υγιεινής:
Αφρός ξυρίσματος,
ξυραφάκια μιας χρήσης,
σερβιέτες,
οδοντόκρεμες,
οδοντόβουρτσες,
αντισηπτικά μαντηλάκια,
αντισηπτικό χεριών,
σαπούνια.
Διάφορα αναλώσιμα:
πιατάκια μιας χρήσης,
μαχαιροπίρουνα πλαστικά μιας χρήσης,
ποτήρια πλαστικά
χαρτοπετσέτες,
χαρτιά υγείας,
σακούλες σκουπιδιών,
υπνόσακοι.


Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2683 360600 (κα Γούλα) Κινητό: 6937 386343 (κ. Γκάρτζιος).
Κάλεσμα για εθελοντές
Υπενθυμίζουμε επίσης ότι δηλώσεις για εθελοντική προσφορά υπηρεσιών συνεχίζουν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.dimoszirou.gr) είτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσηςethelontismos@dimoszirou.gr, είτε με την συμπλήρωση ειδικής φόρμας που μπορείτε να αναζητήσετε στο δημαρχείο Ζηρού στη Φιλιππιάδα.

Ο Δήμος Ζηρού ευχαριστεί ιδιαίτερα, όλους όσοι εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, αλλά και τον κάθε έναν φορέα και πολίτη ξεχωριστά που έσπευσαν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για τους πρόσφυγες. Είμαστε βέβαιοι ότι η διάθεση στήριξης και η προσφορά, θα συνεχιστούν με ακόμη πιο έντονο ρυθμό στη συνέχεια και για όσο διάστημα χρειαστεί.



Τρίτη, Μαρτίου 29, 2016

Ρίψη εμβολίων - δολωμάτων για εμβολιασμό κατά της λύσσας


Από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην  Ήπειρο  ρίψεις  από αέρος εμβολίων δολωμάτων  για τον εμβολιασμό των αλεπούδων κατά της λύσσας. Οι ρίψεις των εμβολίων θα ξεκινήσουν εκτός απροόπτου την 1η Απριλίου 2016 στην Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  και  στην συνέχεια στην Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ και στην Π.Ε. ΑΡΤΑΣ.
                                              
 Οι  Κτηνιατρικές  Υπηρεσίες  βρίσκονται  στη διάθεση  του πολίτη  για κάθε επιπλέον διευκρίνιση.

Οδηγίες προστασίας

Σημειώνεται ότι το εμβολιακό δόλωμα είναι μικρός κύβος χρώματος λαδί- καφέ με οσμή ψαριού και περιέχει κάψουλα με υγρό. Σε περίπτωση εύρεσης εμβολιακών δολωμάτων σε αγροτικές και δασώδεις περιοχές, απαγορεύεται να τα ακουμπά ή να τα πατά ή να έρχεται σε επαφή με αυτά ο οποιοσδήποτε. Αν πρέπει να απομακρυνθεί ένα εμβόλιο - δόλωμα από κατοικημένη περιοχή, αυτό πρέπει να γίνεται φορώντας γάντια ή με τη βοήθεια πλαστικής σακούλας. Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι σε περίπτωση επαφής με το εμβολιακό δόλωμα θα πρέπει να πλένουν πολύ καλά τα χέρια τους και να επισκέπτονται άμεσα γιατρό. Στην περίπτωση που βρεθεί δόλωμα, θα πρέπει να ενημερώνονται άμεσα οι τοπικές κτηνιατρικές υπηρεσίες.

Πηγή:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29-3-2016 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Σάββατο, Μαρτίου 19, 2016

ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΖΗΡΟΥ

Αρχίζει η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες, με έκκληση για προσφορά κυρίως βρεφικών ειδών.

Άφιξη προσφύγων είχαμε σήμερα στο χώρο του πρώην στρατοπέδου “Πετροπουλάκη” στη Φιλιππιάδα, όπου ξεκίνησε η λειτουργία του Κέντρου Προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων. Μετά την καταγραφή τους από την Αστυνομία, οι πρόσφυγες, ανά οικογένειες, κατέλυσαν στις πρόχειρες εγκαταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί για τη φιλοξενία τους.
Ο Δήμος Ζηρού σεβόμενος την ανάγκη για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, καλεί για μία ακόμη φορά, συλλόγους, φορείς, επιχειρηματίες και πολίτες να σταθούν αλληλέγγυοι στους πρόσφυγες.
Από αύριο (Σάββατο 19.3.2016) ξεκινά η συλλογή των παρακάτω ειδών προκειμένου να δοθούν και να διανεμηθούν στους πρόσφυγες συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια να καλυφθούν οι πρώτες και άμεσες ανάγκες για τη διαμονή τους.
Λόγω του ότι σχεδόν οι μισοί από τους φιλοξενούμενους είναι ανήλικα παιδιά γίνεται έκκληση για προσφορά βρεφικών ειδών.

ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Βρεφικά: Γάλα σκόνη (από 0 μηνών και άνω), βρεφικές τροφές, ρυζάλευρο, Κιντερτέ, Pampers, μωρομάντηλα, κρέμες φροντίδας συγκαμάτων και ερεθισμών, καρότσια, πιπίλες, διάφορα παιχνίδια (κατά προτίμησης χαμηλού βάρους), παιδικά αφρόλουτρα.
Ρουχισμός: Ρούχα (κουβέρτες, σεντόνια), κάλτσες, εσώρουχα (βρεφικά -παιδικά - ενηλίκων), σκουφιά, γάντια, παπούτσια αθλητικά (όλα τα νούμερα), πετσέτες. (Τα παραπάνω είδη θα πρέπει να είναι καθαρά προς χρήση).

Τρόφιμα: Κονσέρβες εκτός χοιρινού (ψαριών, οσπρίων, λαχανικών κλπ.) μπισκότα, ζάχαρη, συσκευασμένα σνακ, φρυγανιές, κουλούρια, κρουασάν, χαμομήλι, πράσινο τσάι, γάλα μακράς διάρκειας με συντήρηση εκτός ψυγείου (όχι εβαπορέ), χυμοί σε ατομικές συσκευασίες, εμφιαλωμένα νερά.

Διάφορα αναλώσιμα: Σαμπουάν, σαπούνια, πιατάκια μιας χρήσης, μαχαιροπίρουνα πλαστικά μιας χρήσης, χαρτοπετσέτες, χαρτιά υγείας, απορρυπαντικά ρούχων, σακούλες σκουπιδιών, υπνόσακοι.

Ιατρικά: Ωτικό θερμόμετρο με ανταλλακτικά μιας χρήσης, γάντια μια χρήσης αποστειρωμένα, μάσκες μίας χρήσης, αντισηπτικά χεριών, πλαστίλες λαιμού, πολυβιταμίνες, παυσίπονα, αλοιφές για δερματικά.
 Είδη προσωπικής υγιεινής: Αφρός ξυρίσματος, ξυραφάκια μιας χρήσης, σερβιέτες, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, αντισηπτικά μαντηλάκια.
Παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν είδη που ζητούνται από τη λίστα - η οποία θα επικαιροποιείται - προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο και να αντιμετωπισθούν οι πραγματικές ανάγκες των προσφύγων.

Τα είδη συγκεντρώνονται καθημερινά (εκτός Κυριακής) από τις 9.00 έως τις 14.00 στην αποθήκη της Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού Άρτας – Φιλιππιάδας η οποία βρίσκεται επί της περιφερειακής οδού στη Φιλιππιάδα. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2683 360600 (κα Γούλα) κινητό: 6937 386343 (κ. Γκάρτζιος).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 18/3/2016 ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ



Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2016

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του Δήμου μας

Αποκριάτικες μέρες και όλοι οι Δήμοι διοργανώνουν διάφορες εκδηλώσεις για τη συνέχιση των εθίμων και να δώσουν την ευκαιρία  για διασκέδαση των πολιτών.
Ο  Δήμος μας φέτος πρωτοτύπησε  όπου ,με εισήγηση του προέδρου του χωριού μας,  έδωσε χαρά στους λίγους κατοίκους του χωριού  και μάλιστα ηλικιωμένους, με τη διανομή από σπίτι σε σπίτι συμβολικής ποσότητας τροφίμων και τις ευχές της Δημοτικής Αρχής για ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ και ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.
Ήταν μια αξιέπαινη ενέργεια που συγκίνησε τους κατοίκους ,αναπτερώνοντας το ηθικό τους  και τη βεβαιότητα ότι Τοπική και Δημοτική Αρχή είναι και θα είναι κοντά τους.

Εμείς και οι απόδημοι της Σκαφιδωτής  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ τον Δήμαρχο και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο ως και τον ακούραστο πρόεδρο του χωριού μας  και τους ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ και ο Μεγαλοδύναμος να τους δίνει υγεία και δύναμη για να κάνουν, με καλή συνεργασία και διορατικότητα, το Δήμο μας  πρότυπο …

Παρασκευή, Μαρτίου 11, 2016

ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΑΜΠΕΛΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

 & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ



    
ΠΡΕΒΕΖΑ  11-03-2016


Αρ. Πρωτ.: 2873


ταχ. δ/νση: Λ.ΕΙΡΗΝΗΣ 65
48100 ΠΡΕΒΕΖΑ
τηλ: 2682022307
fax: 2682029229

πληρ.: κα.  Σ. ΚΟΝΤΑΞΗ –κο Γ.ΚΟΥΜΠΗ

Προς: 1.Δήμους  Νομού μας
(με την παράκληση να δοθεί ευρεία δημοσιότητα)
2. Τοπικά ΜΜΕ



                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ          
 ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΑΜΠΕΛΟΥ


Από το έτος 2016 θα χορηγούνται ετησίως άδειες για νέες φυτεύσεις οινοποιήσιμων ποικιλιών ,σύμφωνα με το άρθρο 64 παράγραφοι 1 και 2 του Καν(ΕΕ) αριθ. 1308/2013 και με όσα προβλέπονται από την εφαρμογή της αριθμ. 1012/21063/18-2-2016 Υπουργικής Απόφασης.
Η χορήγηση των αδειών φύτευσης θα γίνεται μετά από αίτηση που θα
υποβάλλει ο κάθε ενδιαφερόμενος  Ψηφιακά στην Υπηρεσία Συμπλήρωσης Αίτησης Δικαιωμάτων Φύτευσης του ΥΠΑΑΤ (http://www.minagric.gr/index.php/el/eservisesmenu-2), από την 1ηΜαρτίου 2016 εώς την 15η Απριλίου 2016.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ  και στους κ. Σ. ΚΟΝΤΑΞΗ & Γ. ΚΟΥΜΠΗ ή στο τηλέφωνο 2682027774.




Ο ΑΝΑΠ/ΤΗΣ
ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ



ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΓΕΡΗΣ

ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

 & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ



    
ΠΡΕΒΕΖΑ  11.3.2016


Αρ. Πρωτ.: 2874


ταχ. δ/νση: Λ.ΕΙΡΗΝΗΣ 65
48100 ΠΡΕΒΕΖΑ
τηλ: 2682022307
fax: 2682029229

πληρ.: κα.  Σ. ΚΟΝΤΑΞΗ –κο Γ. ΚΟΥΜΠΗ

Προς: 1.Δήμους  Νομού μας
(με την παράκληση να δοθεί ευρεία δημοσιότητα)
2. Τοπικά ΜΜΕ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ

Σύμφωνα με τον ΚΑΝ.(ΕΕ) 1308/2013 (άρθρο 46) που αφορά το πρόγραμμα «Αναδιάρθρωση και μετατροπή των αμπελουργικών εκτάσεων στην Ελλάδα»,και στόχο εχει :
·         την ποιοτική αναβάθμιση του αμπελουργικού δυναμικού
·         την εγκατάσταση ποικιλιών αμπέλου με αυξημένο εμπορικό ενδιαφέρον
·         την εισαγωγή σύγχρονων καλλιεργητικών τεχνικών και τη διαφύλαξη και προστασία του περιβάλλοντος.
Και με όσα ισχύουν από την εφαρμογή της αριθμ 3714/110476/4-9-2014 Υπουργικής Απόφασης, οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να  υποβάλουν, στα πλαίσια του παραπάνω προγράμματος,  από την 1 Μαρτίου έως τις 15 Μαΐου 2016 Αίτηση Υπεύθυνη δήλωση για ένταξη στο πρόγραμμα για την περίοδο 2016-2017, στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής  Π. Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ.
 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ  και στους κ. Σ. ΚΟΝΤΑΞΗ & Γ. ΚΟΥΜΠΗ ή στο τηλέφωνο 2682027774.






O ANAΠ/ΤΗΣ
ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ



ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΓΕΡΗΣ

Δευτέρα, Μαρτίου 07, 2016

Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                           Τρίτη 8 Μαρτίου 2016
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ                                              
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ
   
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Ανακοίνωση της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων
για την Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών
Η Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, η οποία εορτάζεται παγκοσμίως την 8η Μαρτίου, καθιερώθηκε από τον Ο.Η.Ε. το 1977 για την κινητοποίηση και υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών. Χρόνια αγώνων για την ισότητα, την  αξιοκρατία, τις  ίσες ευκαιρίες για όλους και όλες στην πράξη, την εξάλειψη της κάθε μορφής βίας και αδικίας απέναντι στα δυο φύλα.
Το 2016 αποτελεί για τα Ηνωμένα Έθνη το έτος για την επίσπευση της εκστρατείας για έναν «Πλανήτη 50-50 έως το 2030», με την προώθηση πρωτοβουλιών για τα δικαιώματα των γυναικών, την ενδυνάμωση τους, και την υλοποίηση των δεσμεύσεων αναφορικά με την ισότητα των φύλων.
Για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η σημερινή ημέρα επικεντρώνεται στις γυναίκες πρόσφυγες και αιτούσες άσυλο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι προφανές από τις εικόνες και τα γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας, ότι οι γυναίκες πλήττονται δυσανάλογα και από την προσφυγική κρίση, η οποία δυστυχώς λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.  
Επιπλέον η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση και τα φαινόμενα βίας δυστυχώς επιβαρύνουν πρωτίστως τις γυναίκες, οι οποίες καλούνται να σηκώσουν ένα δυσβάσταχτο βάρος, καθώς είναι οι πρώτες που θα χάσουν την εργασία τους ή θα περιθωριοποιηθούν, ενώ είναι δύσκολο να επανακάμψουν.       
Ως Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας εργαζόμαστε δυνατά με συνεργασία για την δημιουργία πολιτικών, οι οποίες στοχεύουν στην εξάλειψη των ανισοτήτων στους άνδρες και στις γυναίκες, στην στήριξη της οικογένειας, στην ενσωμάτωση της διάστασης του φύλου στις κυρίαρχες εθνικές πολιτικές, με γνώμονα την εναρμόνιση των δράσεων μας με τις εθνικές και ευρωπαϊκές πολιτικές. Η ισότητα  των φύλων είναι πυλώνας της δημοκρατίας και βοηθά στην κοινωνική συνοχή.
Προωθούμε τη συνεργασία με όλες τις γυναικείες οργανώσεις και φορείς και ΜΚΟ για την αξιοποίηση νέων τεχνικών, για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών ανδρών και γυναικών σε θέματα ισότητας των δύο φύλων και της οικογένειας, ενώ βασική παράμετρος είναι η ενίσχυση των γυναικών στον ιδιωτικό και δημόσιο βίο του τόπου.
Η επίτευξη της ουσιαστικής ισότητας αφορά όλους και όλες και είναι θέμα νοοτροπίας, παιδείας πολιτικής βούλησης και θεσμικών παρεμβάσεων. Θέλουμε την γυναικεία παρουσία στον ιδιωτικό και στον δημόσιο βίο δυνατή και μεγαλύτερη καθώς και τη αξιοποίηση των γυναικών σε θέσεις ευθύνης.

Χρόνια πολλά και καλά. 

Τρίτη, Μαρτίου 01, 2016

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

ΚΑΛΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΑΡΤΗ
ΑΣ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ ΚΑΤΩ........
ΑΣ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ,ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΄΄ΜΑΡΤΙΤΣΙ''....