Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15, 2013

Ασφαλιστικά μέτρα κατά ιδιοκτητών βοοειδών που άφηναν ελεύθερα τα ζώα να «παρελαύνουν» σε δημοτικές και ιδιωτικές εκτάσεις της περιοχής



Αναδημοσίευση από: http://www.fanaripress.gr

Πρώτη δικαίωση για τους κατοίκους της Βαλανιδούσας Φαναρίου, οι οποίοι κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά ιδιοκτητών βοοειδών που άφηναν ελεύθερα τα ζώα να «παρελάζουν» σε δημοτικές και ιδιωτικές εκτάσεις της περιοχής καθόλη την διάρκεια του 24ώρου έφερε η απόφαση του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με την δικηγόρο των κατοίκων, Χριστίνα Κριτσιμά η οποία χειρίστηκε την υπόθεση οι ιδιοκτήτες των βοοειδών θα πρέπει να συμμορφωθούν στην απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων αφού σε αντίθετη περίπτωση θα κληθούν να πληρώσουν χρηματική ποινή 500 ευρώ για κάθε παράβαση.

Να θυμίσουμε ότι οι κάτοικοι της Βαλανιδούσας αναζήτησαν λύση στις δικαστικές αίθουσες και κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα αφού εδώ και χρόνια στο χωριό αγελάδες έκανα «παρέλαση» ανενόχλητες παρά τις συστάσεις που έχουν γίνει.

Οι κάτοικοι ζητούν από το ιδιοκτήτη των βοοειδών έστω και τώρα να μαζέψει τα ζωντανά σε συγκεκριμένο χώρο αφού η «ελεύθερη» κυκλοφορία τους στον οικισμό , τους δρόμους και τις πλατείες του χωριού εγκυμονεί κινδύνους για την οδική ασφάλεια αλλά και την δημόσια υγεία! 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Σημείωση διαχειριστή σελίδας
Προς την ίδια κατεύθυνση πρέπει να στραφούν και οι κάτοικοι της Ανω Σκαφιδωτής γιατί το ίδιο συμβαίνει  και στις δικές μας περιοχές. Αρχικά να ενημερωθούν οι ιδιοκτήτες των βοοειδών και εφόσον δεν συμμορφωθούν '' ο δρόμος άνοιξε πλέον''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου