Σάββατο, Μαρτίου 22, 2014

Εκπροσώπηση της κυβέρνησης στις Π.Ε. της Ηπείρου για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου



Στις εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, που θα πραγματοποιηθούν στις έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων στην Ήπειρο, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν:

- στην Ηγουμενίτσα ο Υφυπουργός Υγείας κ. Αντώνης Μπέζας

- στα Ιωάννινα ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Αθανάσιος Μπούσιος

-  στην Άρτα ο Ειδικός Γραμματέας Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Κωνσταντίνος Πανταζής

- στην Πρέβεζα ο Ειδικός Γραμματέας Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Κωνσταντίνος Τριάντης

Αποτελεί μεγάλη τιμή για το χωριό μας και είμαστε υπερήφανοι  που ένα δικό μας παιδί , ο Κώστας Τριάντης ,εξαίρετος χαρακτήρας και επιστήμονας εκπροσωπεί την Κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου της 25 Μαρτίου στη πόλη που μεγάλωσε  την Πρέβεζα. Είναι η 3η φορά που εκπροσωπεί την Κυβέρνηση στην Ηπειρο,25 Μαρτίου 2013 στην Άρτα, 28 Οκτωβρίου 2013 στην Ηγουμενίτσα και τώρα στη Πρέβεζα.
Θυμόμαστε από μικρό παιδί τον Κώστα που συχνά έρχονταν στον παππού του  στο χωριό, ζωηρός ,όλο ερωτήσεις για τα πάντα, πολύ παιχνίδι αλλά και ένα βιβλίο . Όσες φορές τον ρωτήσαμε τι δώρο θέλει να του πάρουμε πάντα ζητούσε ‘’ένα βιβλίο’’. Κώστα σε καμαρώνουμε και σου ευχόμαστε από βάθους καρδιάς να είσαι πάντα γερός και δυνατός με πρόοδο και δημιουργία στη ζωή σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου