Σάββατο, Ιουλίου 12, 2014

Ρίβερ Πάρτι στον Αχέροντα στις 12 Αυγούστου 2014

Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία πέντε έτη, στις 12 Αυγούστου 2014 η καρδιά της μουσικής στην Ήπειρο θα χτυπήσει στον μυθικό ποταμό Αχέροντα. Στις όχθες του ποταμού των ψυχών, στην τοποθεσία Γέφυρα Μπακόλα στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας θα διοργανωθεί και φέτος, μία από κορυφαίες για όλη την Ήπειρο, ψυχαγωγική εκδήλωση για τη νεολαία (αλλά και όσους αισθάνονται νέοι) το 6ο River Party.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυσταφυλιτών σε πείσμα των καιρών και κόντρα στο γκρίζο της εποχής δίνει τη δική του ξεχωριστή νότα αισιοδοξίας όπως το κάνει άλλωστε με ιδιαίτερη επιτυχία, όλα τα τελευταία χρόνια.
Το Ρίβερ Πάρτι στον Αχέροντα ποταμό στο Πολυστάφυλο έχει κερδίσει την αγάπη όλων των κατοίκων της περιοχής Λάκκας Σουλίου, αλλά και όλης της Ηπείρου, καθώς σπεύδουν να απολαύσουν τη μουσική βραδιά και να ζήσουν στους ρυθμούς του εκατοντάδες νέοι απ’ όλη την Ήπειρο. Πρόκειται για μία πραγματικά ξεχωριστή εκδήλωση που έχει καταφέρει να γίνει πλέον θεσμός και να κρατάει ψηλά τα σκήπτρα των θερινών μας διασκεδάσεων.
 Ο ποταμός Αχέροντας, ο ποταμός των ψυχών, σύμφωνα  με την μυθολογία, με τα πανύψηλα αιωνόβια πλατάνια τα οποία –ευτυχώς- ανθίσταται στις ασθένειες της εποχής- σε συνδυασμό με τη υπέροχη χλωρίδα της περιοχής, συνθέτουν ένα μαγευτικό τοπίο, όπου η μουσική έρχεται να δώσει χρώμα και πνοή.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυσταφυλιτών μας καλεί και φέτος στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, για μία βραδιά γεμάτη από αγαπημένη επίλεκτη μουσική, κέφι και χορό.

Ραντεβού λοιπόν στις όχθες του Αχέροντα το βράδυ της Τρίτης 12 Αυγούστου, στη Γέφυρα Μπακόλα στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας, για μία αξέχαστη βραδιά διασκέδασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου