Κυριακή, Μαρτίου 18, 2018

Υποσχέσεις – Υποσχέσεις..αλλά μένουν υποσχέσεις…..


Αναδημοσιεύουμε παλιές δημοσιεύσεις στη σελίδα του χωριού μας που αναφέρονται σε 2 σοβαρά θέματα που έχουν μείνει στις υποσχέσεις ……Ελπίζουμε σύντομα να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις και οι τυχόν μελέτες και να μην αποτελέσουν πρόβλεψη για τις επόμενες εκλογές ……
ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΕΡΟ
(Αναρτήθηκε 6 Οκτ 2010)
Το καλοκαίρι που μας πέρασε και συγκεκριμένα αρχές Αυγούστου ,σε επίσκεψή μας στο Δημαρχείο Φαναρίου, ο Δήμαρχος κ, Νάστας μας διαβεβαίωσε ότι έχει βάλει στόχο μέσα στο Σεπτέμβριο να συνεχιστούν οι έρευνες για το νερό στις Σκαφιδωτές και με κάθε τρόπο να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα της ύδρευσης των δυο χωριών .
Ήδη βρισκόμαστε στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη και δεν είδαμε καμιά ενέργεια.
Ο προεκλογικός αγώνας δεν πρέπει να  μας κάνει να ξεχνάμε τις υποσχέσεις μας.. μέχρι τις εκλογές έχουμε ακόμα ένα μήνα, περιμένουμε να δούμε ότι οι υποσχέσεις τηρούνται.
…………………………………………………………………………
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ
(Αναρτήθηκε14  Οκτ 2010)
Διάβασα με μεγάλη προσοχή , στην ιστοσελίδα www: dhmospargas.gr . τις δημοσιεύσεις της « Δημοτικής Ενωτικής Πορείας» και συγκεκριμένα «ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΑΣ», πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Εύχομαι όλα αυτά να υλοποιηθούν πλήρως..
Στάθηκα στο τμήμα Βελτίωση Καθημερινότητας- Καθαριότητας και συγκεκριμένα στις Δημοτικές Συγκοινωνίες όπου με μεγάλη μου χαρά διάβασα την πρόβλεψη διασύνδεσης των Δημοτικών Διαμερισμάτων με τα κέντρα και τις παραλίες με Δημοτική συγκοινωνία.
Αυτό αποτελεί χρόνιο αίτημα των ορεινών και απομονωμένων χωριών και ιδιαίτερα της Άνω και Κάτω Σκαφιδωτής .
Ερωτώ μήπως ήρθε ο καιρός να υλοποιηθεί από τώρα η μελλοντική αυτή πρόβλεψη και να μην περιμένουν τα γεροντάκια των πάρα πάνω χωριών τα επόμενα χρόνια ; εξάλλου ο δρόμος είναι πλέον βατός και ο επερχόμενος χειμώνας δύσκολος.
ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ και δεν θα θεωρηθεί ως προεκλογικό ρουσφέτι



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου