Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2018

ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ—ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ- ΤΟ ΝΕΡΟ ΒΡΕΘΗΚΕ!!!!!

Η άριστη συνεργασία , ο εντοπισμός και προβολή των προβλημάτων η Ιεράρχηση και εκπόνηση των μελετών και προώθησή τους φέρνει τα αποτελέσματα. Αυτό συμβαίνει και στην Άνω Σκαφιδωτή όπου με τη στενή και μεθοδική συνεργασία , Προέδρου του χωριού -  Δημάρχου  και Αντιπεριφερειάρχη λύθηκε ένα χρόνιο πρόβλημα της ύδρευσης με τη γεώτρηση που έγινε κοντά  στην κεντρική δεξαμενή του χωριού, απομένει πλέον η σύνδεση με τη δεξαμενή που θα γίνει άμεσα κατά δήλωση του Δημάρχου .
Οι ΄γεωτρήσεις συνεχίζονται και στην περιοχή της Κάτω Σκαφιδωτής και αναμένονται αποτελέσματα.  

Από πλευράς μας συγχαίρουμε και ευχαριστούμε:  τον Αντιπεριφερειάρχη Στράτο Ιωάννου το Δήμαρχο Αντώνη Νάστα τον πρόεδρο του χωριού Αριστοτέλη Τριάντη ,τον Δντή ΙΓΜΕ Ευαγ. Νικολάου καθώς και τον πρώην Δήμαρχο κ Αθ. Λιόλιο που έδωσαν μαθήματα Διοίκησης , επαφή με τους πολίτες στον τόπο τους ενημέρωση για τα προβλήματα και ιεράρχηση  επίλυσης αυτών.
 ........................................................
Παραθέτουμε ανάρτησή μας από την επίσκεψη στο χωριό ,την ενημέρωση για τα εκτελούμενα έργα  και αναφορά προβλημάτων

Πέμπτη 14 Μαϊου 2015, στο Πνευματικό Κέντρο (πρώην Δημοτικό σχολείο) του χωριού μας , με πρωτοβουλία του προέδρου κ.Αρ. Τριάντη με την ευκαιρία της εκτέλεσης έργου ανάπλασης της πλατείας ,παρατέθηκε γεύμα εργασίας που παραβρέθηκαν , ο Αντιπεριφερειάρχης κ Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος κ. Αντ.Νάστας, ο πρώην Δήμαρχος κ Αθ.Λιόλιος ,φίλοι και κάτοικοι του χωριού.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο πρόεδρος του χωριού,αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό και η ορεινή ζώνη του Δήμου μας, ευχαριστώντας τον πρώην Δήμαρχο κ Λιόλιο Αθ. και τον νυν δήμαρχο κ Νάστα Αντ. για τη βοήθειά τους στο εκτελούμενο έργο καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη κ Στράτο Ιωάννου για το έμπρακτο ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη όλου το Νομού και της Ηπείρου με την ένταξη έργων σε διάφορα  αναπτυξιακά προγράμματα.

Ο κ Νάστας αναφέρθηκε στο πρόβλημα της ύδρευσης του χωριού που γίνεται από το Σκεπαστό και την ανάγκη να βρεθεί οικονομικότερη λύση με γεώτρηση στο χωριό που με την υπάρχουσα υποδομή και χωρίς αντλιοστάσια  να λυθεί το πρόβλημα για την Άνω και Κάτω Σκαφιδωτή.

Ακολούθησε συζήτηση επί θεμάτων όπως : Αξιοποίηση ορεινής ζώνης Δήμου Πάργας,Σύνδεση Σκάλας Τζαβέλαινας- Τσεκούρι- Άνω Σκαφιδωτή-Τρίκαστρο- Πύλες Άδη, Αξιοποίηση Ιστορικών διαδρομών/μονοπατιών ΣΟΥΛΙ- ΖΑΛΟΓΓΟ και Νεκρομαντείο - Νάρκισσος- Κάτω Σκαφιδωτή-Βοκαμπος- Τρικαστρο-Πύλες Άδη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την όλη εκδήλωση, την έκθεση των προβλημάτων και την ήρεμη συζήτηση , τονίζοντας ότι στόχος του είναι η ανάπτυξη ολόκληρου του Νομού με την ιεράρχηση έργων ,με κονδύλια των διαφόρων Ευρωπαϊκών Αναπτυξιακών Προγραμμάτων,με την εκπόνηση και προώθηση μελετών. Προσθέτοντας ότι όλες οι προτάσεις που συζητήθηκαν θα αξιολογηθούν και ιεραρχηθούν,προτρέποντας να συνεχιστεί το καλό πνεύμα συνεργασίας που διαπίστωσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου