Πέμπτη, Νοεμβρίου 15, 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κατάρτιση μητρώου ενδιαφερομένων προς διάθεση μηχανημάτων-οχημάτων υλικού και προσωπικού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών σε περιπτώσεις φυσικής καταστροφής (χιονοπτώσεις, πλημμύρες, παγετοί, κατολισθήσεις, καθιζήσεις σεισμοί, δασικές πυρκαγιές, τεχνολογικά ατυχήματα κλπ) στις περιοχές ευθύνης της Περιφερειακής   Ενότητας Πρέβεζας  για τη χρονική περίοδο του έτους 2019.

Το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Πρέβεζας προκειμένου να προβεί στην κατάρτιση μητρώου ενδιαφερομένων που είναι κάτοχοι μηχανημάτων-οχημάτων και διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να δύνανται να επεμβαίνουν στους χώρους εκδήλωσης φυσικών καταστροφών σε περιοχές ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας  με διάθεση μηχανημάτων-οχημάτων, υλικού και προσωπικού και ειδικότερα στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο χωρικής αρμοδιότητας των Δήμων:
1. ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
2. ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΓΑΣ
3. ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ
Κ Α Λ Ε Ι
Τους ενδιαφερόμενους - ιδιοκτήτες μηχανημάτων-οχημάτων που επιθυμούν, να υποβάλλουν με οποιοδήποτε τρόπο (στο Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Πρέβεζας) μέχρι και 14/12/2018 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρες 9:00-13:00                (τηλ: 26820-89012):
1.  Αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, σύμφωνα με το υπόδειγμα  για τις περιοχές του Εθνικού και Επαρχιακού Δικτύου χωρικής αρμοδιότητας των ανωτέρω Δήμων από τη δημοσίευση της παρούσας, στην οποία να αναφέρεται η πλήρης επωνυμία, έδρα, ταχυδρομική δ/νση, τηλέφωνα, fax, Ε-mail. και να δηλώνονται αναλυτικά τα εξής:
Α) Ότι έχουν τη δυνατότητα άμεσης επέμβασης (εντός 1 ώρας) στις περιοχές του Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου χωρικής αρμοδιότητας των ανωτέρω Δήμων για τους οποίους μπορούν να επέμβουν όποτε τους ζητηθεί, είτε εγγράφως είτε τηλεφωνικώς καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου και για όλο το χρονικό διάστημα από 01-01-2019 έως    31-12-2019, από την Πολιτική Προστασία με όσα οχήματα, μηχανήματα, υλικά και προσωπικό απαιτηθεί. Προς το σκοπό αυτό θα πρέπει να οριστεί εκπρόσωπος και τηλέφωνο επικοινωνίας διαθέσιμο καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου για τη λήψη εντολής από την Πολιτική Προστασία.


Τα μηχανήματα-οχήματα θα χρησιμοποιούνται ανάλογα με το είδος και την ένταση της φυσικής καταστροφής και πάντα σύμφωνα με τις υποδείξεις του Αυτοτελούς Τμήματος  Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου