Πέμπτη, Ιουλίου 18, 2019

Στόχοι και προτεραιότητες του νέου Δημάρχου Δήμου Πάργας

Συγχαίρουμε  για την εκλογή του τον νέο Δήμαρχο του Δήμου Πάργας κ Νικ. Ζαχαριά και του ευχόμαστε Καλή Δύναμη και Καλή Επιτυχία στο έργο του.

Διαβάσαμε τη συνέντευξή του  της 11-7-2019 στο ITV ( δείτε το video )
https://www.youtube.com/watch?time_continue=180&v=B8Hbr_PGcj8
και με μεγάλη μας χαρά διαπιστώνουμε ότι άρχισε αμέσως τις επαφές του για ολοκλήρωση των στόχων του για ολόκληρο το Δήμο και πιστεύουμε/ελπίζουμε ότι θα φροντίσει και για την ορεινή ζώνη του Δήμου.Ο τόπος μας χρειάζεται ανθρώπους με όρεξη  τόλμη και οράματα .

Η ορεινή ζώνη έχει πολλές φυσικές ομορφιές και αν γίνει η διασύνδεση της ορεινής ζώνης  με ορισμένα έργα υποδομής (π.χ Τμήμα Τσεκούρι - Σκαφιδωτή και Σκόζα- Κορυφούλα ) και ενεργοποιηθούν τα ιστορικά μονοπάτια/διαδρομές που προτείνουμε,χρόνια τώρα στη στήλη ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΑ του παρόντος BLOG,  τότε θα αξιοποιηθεί και η ορεινή ζώνη , με ποικίλες δραστηριότητες (αγροτουρισμός  - αρωματικά/φαρμακευτικά φυτά - παραδοσιακή κτηνοτροφία  κτλ) οπότε θα υπάρχει τουρισμός όλο το χρόνο και σε όλη την περιοχή και όχι μόνο στις παραλίες.

Με την ελπίδα ότι θα εξεταστεί η πρότασή μας Ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ με καλά μπάνια στις όμορφες παραλίες μας και σας περιμένουμε όλους στο ημερήσιο πανηγύρι - ΑΝΤΑΜΩΜΑ το 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ στη Παναγία του κάμπου Σκαφιδωτών  με ντόπια καλοψημένα κατσικάκια δροσερά ποτά , παραδοσιακά τραγούδια και χορούς!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου