Τρίτη, Ιουνίου 08, 2021

Διαδικτυακή Εκδήλωση: «Παραμερίζοντας το πέπλο του χρόνου: Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων» | Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

 Το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σας προσκαλούν στην τέταρτη και τελευταία διαδικτυακή διάλεξη του κύκλου «Πολιτιστική Διαδρομή αρχαίων θεάτρων της Ηπείρου» με θέμα την παρουσίαση της πορείας των έργων αναστήλωσης των αρχαίων θεάτρων – πόλων της Πολιτιστικής Διαδρομής.

Η τέταρτη διάλεξη, με τίτλο «Παραμερίζοντας το πέπλο του χρόνου: Aρχαίο Θέατρο Γιτάνων», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021 και ώρα 19:00 μ.μ.

Οι ομιλητές της διάλεξης θα μας μιλήσουν με κεντρικό θέμα «Γίτανα. Το έργο αποκατάστασης και ανάδειξης του θεάτρου» και θα είναι οι:

κ. Γιάννης Χουλιαράς, Προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας.

κ. Γεωργία Πλιάκου, Προϊσταμένη του Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και Μουσείων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας.

Την εκδήλωση προλογίζει ο Πρόεδρος του Διαζώματος, κ. Σταύρος Μπένος.

Η μετάδοση της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ζωντανά από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Ηγουμενίτσας και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο, κάνοντας απλά «κλικ» την ημέρα της εκδήλωσης και μόλις πέντε λεπτά πριν την έναρξή της:

Ευχαριστούμε θερμά το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την εταιρεία COSMOTE και το Bodossaki Lectures on Demand – BLOD του Ιδρύματος Μποδοσάκη, καθώς χάρη στη δική τους πολύτιμη βοήθεια και αρωγή πραγματοποιείται ο φετινός διαδικτυακός κύκλος διαλέξεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site του Megaron Plus:

https://www.megaron.gr/event/paramerizontas-to-peplo-tou-chronou-archaio-theatro-gitanon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου