Πέμπτη, Νοεμβρίου 20, 2008

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΒΑΠΤΙΣΗ    28/8/11

Ο Χαράλαμπος Παν. Βλάχος και η σύζηγός του Αλίκη, βάφτισαν σήμερα, 28/8/2011, στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στο Καναλάκι το πανέξυπνο αγοράκι τους. Νονός του ο Θανάσης Κασκάνης που του χάρησε το όνομα Παναγιώτης, το όνομα του παππού του (Πάνο Βλάχος).Καλορίζικος Παναγιώτη και καλός χριστιανός. Η Παναγία μαζί σου,  να σε βοηθήσει γιά υγεία  και προκοπή.
Οι γονείς του να τον χαρούν όπως επιθυμούν και ο νονός του να αξιωθεί να συνεχίσει την παράδοση.
...................................................................................................................................................................

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ-ΒΑΠΤΗΣΕΙΣ
Ο Βασίλης Κ. Τριάντης και η Ιωάννα Βαρβιτσιώτη-Τριάντη απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι(αγοράκι) και του Κώστα Ντώνη γελάνε και τα μουστάκια του. Να τους ζήσει και να τον χαρούν όπως επιθυμούν.
................................................................................
Ο Χρήστος Κοτσίδης και η Χαρούλα Τριάντη , απέκτησαν και το δεύτερο παιδί τους(αγόρι) στις 27/12/2009, το οποίο βάφτισαν στις 24 Ιουλίου στην ιδιαίτερη πατρίδα του Χρήστου την Κομοτηνή και πήρε το όνομα του παππού «Αθανάσιος ».Να τους ζήσει και να τον χαρούν γαμπρό και πατέρα.

................................................................................................................................................................

Ο Δημήτρης Μάρκου και η Σοφία Παπανικολάου απέκτησαν το πρώτο τους παιδί (αγόρι) στις 19 Μαρτίου και το βάφτισαν στις 16 Αυγούστου παίρνοντας το όνομα του παππού του « Λάζαρος»
Να τους ζήσει και να το χαρούν γαμπρό και πατέρα . Γρήγορα και με αδελφάκι.



ΓΑΜΟΙ

Δημοσίευση 10/9/2010

Το Σάββατο 4 Σεπτέμβρη 2010 , ο Κώστας Χήτας του Αχιλλέα και της Φρειδερίκης Τριάντη και η Θέη Κυριακίδου τέλεσαν το γάμο τους στο παρεκκλήσι της Αναλήψεως στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
Επακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στο Μακεδονία Παλλάς, με παραδοσιακή Ηπειρώτικη ορχήστρα και Λαϊκό πρόγραμμα με τον Ζαφείρη Μελά.
Τις θερμότερες ευχές μας για βίο ανθόσπαρτο , να ζήσουν ευτυχισμένοι με υγεία πρόοδο, επιτυχίες και αγάπη.

------------------------------------------------

Το Σάββατο 29 Μάη 2010 τέλεσαν το γάμο τους η Αγγελική Γ. Τριάντη και ο Λάζαρος Κ. Κιοπεκτζής στο πανέμορφο εκκλησάκι Άγιος Νικόλαος (Ιεράς Μονής Πεντέλης) στην Αθήνα. Το ζεύγος ευλόγησε ο Πάτερ Τιμόθεος Κηλίφης και ο ιερέας του χωριού μας Πέτρος Παπανικολάου.
Επακολούθησε δεξίωση στο πολυχώρο Λώλου στα Μεσόγεια με γλέντι μέχρι πρωίας με την παραδοσιακή Ηπειρώτικη κομπανία "Λαλητάδες".
Τους ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι με αγάπη και πολλούς απογόνους.

----------------------------------------------------------------------------
Την Κυριακή 18 Απριλίου 2010 τέλεσαν το γάμο τους στη Θεσαλονίκη ο Παύλος Στεφανίδης του Χρυσόστομου και της Σοφίας και η Μαρία κόρη του χωριανού μας Λάζαρου Κολιοφώτη. Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό Αγ.Παρασκευής στη Μενεμένη και επακολούθησε γλέντι στο κέντρο Αυλαία στον Εύοσμο.
Τους ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι με υγεία , αγάπη και καλούς απογόνους.
----------------------------------------------------------------------------
Το Σάββατο 10 Απριλίου 2010 τέλεσαν το γάμο τους ο Βασίλης Κωνσταντίνου Τριάντης με την Ιωάννα Ελευθερίου Βαρβιτσιώτη στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στην Αθήνα.
Η γαμήλια δεξίωση έγινε στο κέντρο ΛΕΩΝΙΔΑΣ στη Βαρυμπόμπη. Γλέντι έγινε επίσης και στο Καναλάκι την Τετάρτη 7 Απριλίου 2010.
Τους ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι με αγάπη και πολλούς απογόνους.
----------------------------------------------------------------------------
Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα 6μμ στον Ιερό Ναό του χωριού μας, Γενεσίου Υπεραγίας Θεοτόκου, τελούν τους γάμους των :
Η Κωνσταντίνα του Γιώργου και της Παρασκευής Κολιοφώτη και
Ο Γεώργιος του Χρήστου και της Αγγελικής Μάργαρη

Κουμπάροι τους ο Δημήτρης και η Ελένη Δουβλέκα

Τους ευχόμαστε, καλά στέφανα και να ζήσουν ευτυχισμένοι με αγάπη πρόοδο και πολλούς απογόνους.
----------------------------------------------------------------------------
Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα 7 μμ στον Ιερό Ναό του χωριού μας, Γενεσίου Υπεραγίας Θεοτόκου, τελούν τους γάμους των:
Η Βασιλική του Λάμπρου και της Μαριάνθης Ζαμπίθα και
Ο Θεόδωρος του Γεωργίου και της Ελισάβετ Κατωμέρη

Κουμπάρος τους ο Γιώργος Χρυσοβέργης.

Τους ευχόμαστε , καλά στέφανα και να ζήσουν ευτυχισμένοι με αγάπη πρόοδο και πολλούς απογόνους.


Σημείωση. Η φετινή χρονιά φαίνεται ότι ήταν των κοριτσιών της Σκαφιδωτής, άντε και στα αγόρια.
----------------------------------------------------------------------------
Επίσης είχαμε την τύχη να παραβρεθούμε στο γάμο της Σοφίας Παπανικολάου και του Δημήτρη Μάρκου και το χαρήκαμε από βάθους καρδιάς. Παραδοσιακός γάμος , η πεντάμορφη νύφη πεζή από το σπίτι της έως την εκκλησία, συνοδευόμενη από συγγενείς και φίλους με παραδοσιακή δημοτική ορχήστρα, ο γαμπρός όλο αγωνία να την περιμένει. Μεγάλη χαρά και συγκίνηση των γονιών δίπλα στα παιδιά τους κατά την τέλεση του Μυστηρίου αλλά ιδιαίτερα , φαντάζομαι, του πατέρα και παπά Πέτρου. Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στο ΠΑΝΘΕΟΝ μέχρι πρωίας.
Να ζήσουν ευτυχισμένα τα παιδιά με υγεία πρόοδο και πολλούς απογόνους.

-Την Κυριακή 12 Ιουλίου 2009
Η Σοφία, κόρη του παπά του χωριού μας, Πέτρου Παπανικολάου και της Χρυσούλας και ο Δημήτρης Μάρκου του Λάζαρου και της Λαμπρινής, από τη Νάρκισσο θα τελέσουν το γάμο τους στο Καναλάκι. Τους ευχόμαστε: η ώρα η καλή , Καλά Στέφανα , να ζήσουν ευτυχισμένοι με αγάπη , πρόοδο και καλούς απογόνους. Οι γονείς να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν.

- Η Παρασκευή του Σταύρου Ευθυμίου και της Ελένης Σπ. Τριάντη
και ο Κώστας Γεωργίου Μελετίδης τέλεσαν το γάμο τους το Σάββατο 13 Ιουνίου 2009 στην Πρέβεζα.
- Η Παναγιώτα του Θωμά Τριάντη και της Γιαννούλας
και ο Κώστας Μιχ. Παππάς τέλεσαν το γάμο τους την Κυριακή 14 Ιουνίου 2009 στα Γιάννενα.

- Το Σάββατο 20 Ιουνίου η Χαρούλα κόρη του Δημητρίου (Τάκη ) Περ. Τριάντη και ο Χρήστος Κοτσίδης του Αθανασίου, που ζουν στη Γερμανία , τέλεσαν το Θρησκευτικό γάμο τους στην Κομοτινή.( ιδιαίτερη πατρίδα του Χρήστου)
Μετά το μυστήριο του γάμου βάφτισαν και την κορούλα τους ΑΘΗΝΑ. Τους ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι με υγεία και προκοπή και να χαρούν την νεοφώτιστη όπως επιθυμούν.


Ευχόμαστε στα νιόπαντρα ζευγάρια ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ. Και στους γονείς τους ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ
----------------------------------------------------------------------------

ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ
Την Κυριακή 23 Αυγούστου ο Πέτρος Χαρ. Τριάντης και η σύζυγος του Μαρία βάφτισαν στην εκκλησία του χωριού μας την κορούλα τους, που ονομάστηκε Χριστίνα
Καλορίζικη να ζήσει ευτυχισμένη με υγεία και πρόοδο και οι γονείς της να την καμαρώσουν και νυφούλα.

----------------------------------------------------------------------------
ΠΕΝΘΗ

Απεβίωσε την 30 Δεκεμβρίου 2009 σε ηλικία 90 χρονών , ο συντοπίτης μας Λάζαρος Κολιοφώτης (Λάζαρο Κίτσιος). Η κηδεία του έγινε την επομένη στο χωριό μας .
Γεννήθηκε και έζησε όλα του τα χρόνια στη Σκαφιδωτή, παντρεύτηκε τη Βαγγελή Γ. Κολιοφώτη με την οποία απέκτησαν 2 αγόρια ( τον Χριστόφορο και το Γιώργο) και μια κόρη την Παγώνα.
΄Ηταν ο άρχοντας του Φλιόρι και μέχρι πριν λίγα χρόνια ανέβαινε με μια ανάσα το βουνό για να
μαζέψει τα ζώα του και να αγναντέψει το Σούλι και τον κάμπο Φαναρίου.
Θερμά συλλυπητήρια στη Βαγγελή και όλη την οικογένεια και να πάρουν τα χρόνια του με υγεία.
----------------------------------------------------------------------------
ΚΗΔΕΙΕΣ

Τη Παρασκευή 9 Απριλίου 2010 απεβίωσε ξαφνικά η Λαμπρινή Ν. Τριάντη σύζυγος Ελευθερίου Γκιομάση σε ηλικία 69 ετών . Η κηδεία της έγινε στο Βουβοπόταμο όπου έμενε. Αιωνία η μνήμη της. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Τη Κυριακή 11 Απριλίου 2010 απεβίωσε ,μετά από μακροχρόνια μάχη, ο Παναγιώτης Αθ. Βλάχος σε ηλικία 78 ετών. Η κηδεία του έγινε στις 12/4/2010 στο Καναλάκι όπου έμενε τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά του . Αιωνία η μνήμη του , ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Την 24 Ιουλίου απεβίωσε στην Αθήνα ,όπου έμενε τα τελευταία χρόνια , η συγχωριανή μας Ελένη (Λένω) σύζυγος Χριστόφορου Τριάντη .Γεννήθηκε στην Άνω Ράχη πριν 90 χρόνια( το γένος Σιούτα),παντρεύτηκε με το χωριανό μας Χριστόφορο Τριάντη και απέκτησαν μια κόρη τη Στυλιανή. Μετά το θάνατο του άντρα της έμενε κοντά στην κόρη της ,το γαμπρό της Αθανάσιο Δρίβα και την εγγονή της Βασιλική στην Αθήνα. Η κηδεία της έγινε στο χωριό μας, κοντά στον συντροφό της. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της

-------------------------------------------------------
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

8 Σεπτεμβρίου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Συγχωριανοί

Γιορτάζει σήμερα η εκκλησία του χωριού μας.

Από πληροφορίες που πήρα , μεγάλη ήταν η προσέλευση των πιστών και η διασκέδαση , παρά το ΔΝΤ, καλά κρατεί.

Αντιλαλούν οι ρεματιές από δύο παραδοσιακές ζυγιές, η μια στο καφενείο του Λάμπρου και η άλλη στο παλαιό καφενείο του Φαρμάκη, που άνοιξε πάλι πρόσφατα και όπως φαίνεται τα πλατάνια θα μας φιλοξενούν ξανά , όπως παλιά.

Καλή διασκέδαση και του χρόνου με υγεία.

15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2010

Μεγάλη επιτυχία είχε και φέτος το ημερήσιο πανηγύρι στην Παναγία του κάμπου στο χωριό μας.

Εκατοντάδες πιστοί προσκύνησαν την ΠΑΝΑΓΙΑ και στη συνέχεια διασκέδασαν με την παραδοσιακή τοπική ορχήστρα (Δημήτρης Αηδόνης κλαρίνο, Γιώργος Τριάντης και Φωτεινή Τσοβίλη τραγούδι). Τα ντόπια ψητά υπέροχα και τα ποτά δροσερότατα.

------------------------------------------------------------

1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος η δημοτική βραδιά « αντάμωμα» στο χωριό μας παρά την έλλειψη βενζίνης και το ΔΝΤ.

Η πλατεία του χωριού γέμισε όλοι διασκεδάσαμε με το μουσικό πρόγραμμα με κλαρίνο τον Θανάση Χαλιλόπουλο κιθάρα τον Κώστα Σαγάνη και τραγούδι τον Νίκο Βλαχοδήμο και Μαρίτσα Βλαχοδήμου. Μεγάλη ήταν φέτος και η συμμέτοχη της νεολαίας.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν, ο Βουλευτής ΝΔ Νομού Πρεβέζης Τσουμάνης , οι Αντινομάρχες Κώστας Δημήτριος , Βέργος Θεόδωρος , ο Πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Μπακόλλας Ευάγγελος , ο Δήμαρχος Φαναρίου Αντώνης Νάστας , ο Αντιδήμαρχος Τριάντης Διονύσης και ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Σμπόνιας.

Ευχές έστειλε ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Παπαχρήστου Βαγγέλης και ο Νομάρχης Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου.
Και του χρόνου με υγεία!!
----------------------------------------------------------------

17 σχόλια:

  1. Με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω ότι στο ΔΣ του Συλλόγου εκπροσωπούνται όλα τα σόγια του χωριού.Αυτό λέει πολλά . Μπράβο σας παιδιά. Τα πάντα μπορείς να πετύχεις αν υπάρχει ομοψυχία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalh epityxia patriwtaki sthn ekthesi fotografias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρα πολυ καλη προσπαθεια ευχομαι καθε χρονο και καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα ειμαι και εγω εφετος Μπαρμπα Γιωργο!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!Ηγιαγια μου Βασω Τριαντη ειχε φροντησει να εχω ομορφες παιδικες μνημες απο την σκαφιδωτη και χαιρομαι πολυ για την προσπαθεια σας.ΦΙΛΙΑ!
    Αλεξανδρα Σωτηριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η θεατρικη ομαδα της Παργας "Αυλαια" θα δωσει 2 παραστασεις το Σαββατο 27/6/09 ωρα 19.00 και 21.30 στο Θεατρο του Νεου Κοσμου Αθηνα.
    Το εργο ειναι του γνωστου Αρκά , "Εχθροι εξ Αιματος" σε σκηνοθεσία Esther Gonzales.
    θα χαρουμε πολυ να στηριξετε με την παρουσια σας την προσπαθεια μας.
    Τηλεφωνο κρατησεων 6945332049 .

    Προεδρος Συλλογου Σωτηρίου Αλεξανδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου Γιωργο , πως εισαι ? καλα ειστε?
    η γυναικα σου , τα παιδια σου?
    ειμαι ο ανιψιος του Κωτς-Τριαντη απο την Παργα ο Αχιλλεας .
    θα συναντηθουμε στην Σκαφιδωτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συντοπίτη Γιώργο Τριάντη συγχαρητήρια για την αξιόλογη και σημαντική προσπάθεια προβολής της
    Άνω Σκαφιδωτής μέσω του Διαδυκτίου.
    Είναι πολύ καλή κίνηση και προχωρημένη για τα μέτρα του χωριού μας.
    Σε ευχαριστούμε πολύ καιευχόμαστε να συνεχίσεις με το ίδιο μεράκι.
    Κασσιανή Παπανικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περιμένω να δώ στιγμιότυπα από τον χορό του 2009
    που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος όπως και από το Πανηγύρι της Παναγίας .
    Είναι ευχάριστο και νοσταλγικό να βλέπεις το χωριό σου (τη γενέτειρα)όταν δεν ζεις εκεί. Γίνεται ελκυστικό και θα το ξανα πώ τόσο προχωρημένο όταν αυτό είναι στο Διαδίκτυο .
    Γειά σου Α. Σκαφιδωτή .
    Κασσιανή Παπανικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστώ πολύ τους φίλους που παρακολουθούν το blog. Απολαμβάνω τις ομορφιές του χωριού ακόμα, θα επιστρέψω τέλος Αυγούστου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδώ είμαστε πάλι με φορτωμένες τις μπαταρίες μας και με πολλές πάρα πολλές ευχάριστες αναμνήσεις απο το χωριό μας και την Ήπειρο.
    Γιά να γράψουμε περισσότερα θέλω τη βοήθειά σας, περιμένω σχόλια και προπάντων Ε-ΜΑΙΛ.
    Υλικό υπάρχει αρκετό, ιδέες θελουμε και συμμετοχή.Σας ευχαριστώ όλους/όλες.
    ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πιθανόν να υπάρχουν και άλλα κοινωνικά (Γεννήσεις-Βαπτίσια-Αρραβώνες-Γάμοι-Θάνατοι) που δεν τα αναφέρονται γιατί δεν έχουμε ανάλογη ενημέρωση. Ζητάω συγνώμη γιά τυχόν παράλειψη.
    Θερμή παράκληση να έχω ενημέρωση, προκειμένου να γίνει η ανάρτηση και να ενημερώνονται όλοι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας. Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγγελική και Λάζαρε ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΙ να ζήσετε ευτυχισμένοι με υγεία αγάπη και προκοπή με πολλούς απογόνους. Οι συγχωριανοί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΤΣΗ ΜΑΚΟΥΣ?
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ INTERNET ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΟΡΤΙΑΝΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΟΤΕ
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ.
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΤΣΗΓΙΩΡΓΙΤΣΗ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΩΤΗΡΣΩΖΗ ...ΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΟΥΛΑΚΗΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
    ΑΝΩ ΣΚΑΦΙΔΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θοδωρή σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, δεν έκανα τίποτα το σπουδαίο, απλώς νοσταλγώντας το χωριό και τα παιδικά μου χρόνια έκανα μιά προσπάθεια, πιστεύοντας ότι βάζω ένα λιθαράκι για την πρόοδο του χωριού μας. Η μεγάλη δουλειά όπως γράφω σε παλαιότερες αναρτήσεις γίνεται από όλους εσας που φτίαξατε το Σύλλογο και με τις ενέργειές σας κάνατε τόσα πολλά. Αυτός εδώ ο χώρος δίνει τη δυνατότητα ,όπου να βρίσκεσαι και ότι ώρα νάναι μαθαίνεις τα νέα του χωριού. Για να είναι όμως ενήμερη η σελίδα πρέπει το E-mail: anoskafidoti@gmail.com να λαμβάνει νέα/πληροφορίες προκειμένου να αναρτούνται.
    Περιμένω... και ιδιαίτερα απο τα νέα παιδιά
    Καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΩ ΣΚΑΦΙΔΩΤΗΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. k.giorgo arxika sygxarhthria gia thn drasthriopoihsh sas sto xwro toy diadiktyou.sas eyxaristw gia thn anakoinwsh twn apotelesmatvn kai ths epityxias mou.eyxomai ta kalytera gia sas ,gia ta paidia sas kai gia ta mellontika eggonia sas!!twra pou i koritiani egine gnwsth xarh se sas diadiktyaka as thn kanoume emeis oi neoi akoma pio gnwsth kai doksasmenh me tis epityxies mas!xronia polla,kala xristoygenna kai eytyxismeno to neo etos!!!ALKINOOS-MIXAHL-TRIANTIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αλκίνοε
    Χρόνια πολλά γιά τις Άγιες μέρες. Ευτυχισμένος και δημιουργικός ο νέος χρόνος. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια , δεν έκανα τίποτα περισσότερο απο αυτά που πρέπει και επιβάλλεται να κάνουμε όλοι μας για το χωριό μας. Εμείς οι παλαιότεροι βάλαμε ενα λιθαράκι, πιστεύουμε σε σας τους νέους και σας καμαρώνουμε για τις επιτυχίες. Σας παρακαλούμε όμως να δικτυωθείτε στη Σκαφιδωτή και τις ιδέες σας να τις υλοποιούμε...και να κάνουμε το χωριό μας ακόμα καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή