Παρασκευή, Νοεμβρίου 28, 2008

ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ



ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

Παραδοσιακό πανηγύρι (ΑΝΤΑΜΩΜΑ) διοργανώνει ο εκπολιτιστικός Σύλλογος του χωριού, κάθε χρόνο το πρώτο Σαββατόβραδο Αυγούστου στην πλατεία του χωριού. Ψήνονται στη σούβλα πάνω απο΄50 ντόπια αμνοερίφια και ακολουθεί γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες, με παραδοσιακούς Ηπειρώτικους σκοπούς και τραγούδια και ο χορός είναι ελεύθερος.


Της ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Το 15Αύγουστο διοργανώνεται, από την εκκλησιαστική επιτροπή, ημερήσιο πανηγύρι στο εξωκλήσι της Παναγίας στον κάμπο του χωριού, από τις 10:30 μέχρι το απόγευμα. Μπορείτε να δοκιμάσετε ντόπια ψητά κρέατα και να διασκεδάσετε με παραδοσιακή τοπική Ηπειρώτικη κομπανία.

13 σχόλια:

  1. Η ΣΚΑΦΙΔΩΤΗ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ!!!!!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά δεν είμαστε οι μοναδικοί που ταλαιπωρηθήκαμε να βρούμε το χωριό σας, λόγω έλλειψης ενδεικτικών πινακίδων, το ίδιο πάθαμε και μεις που θελήσαμε τις γιορτές να επισκεφθούμε το χωριό σας.Πρόβλημα είχαμε επίσης και στην επικοινωνία με τα κινητά τηλέφωνα.
    Ο βόκαμπος φανταστικός, θα προσπαθήσουμε το Μάη να έρθουμε γιά να ανέβουμε στο Λαγοποδάρι με τις τουλίπες.
    Καλή χρονιά . Σοφία Καλοβυρνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο μέρος αλλά δύσκολο στην πρόσβαση αν δεν είσαι τοπικός!!
    Δημήτρης Μπακής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kalimera.polu wraio to site alla nomiza pws h tourla eixe upsometro 1082m,sumfwna me ta palia sxedia ths perioxhs mas.twra einai mia fantastikh epoxh gia na thn gnwrish kanenas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστούμε πολύ γιά τα καλά σας λόγια, θέλουμε τη βοήθειά σας γιά να γίνουμε καλύτεροι.
    Γιά το υψόμετρο πιθανό να έχετε δίκιο, θα ενημερωθώ απο Γ.Υ.Σ γιά το ακριβές.Γιά ότι πρόταση γιά δημοσιευση/ανάρτηση παρακαλώ στείλτε στο email.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο χωριό άλλαξαν πολλά φέτος, υπάρχει μιά νοικοκυροσύνη.Τοποθετήθηκαν οι πινακίδες και εύκολα πλέον οδηγείσε στο χωριό.Καθαρίστηκαν δρόμοι, πλατεία, βρύσες.προγραμματίζονται σημάνσεις των μονοπατιών και πολλά άλλα.θερμά συγχαρητήρια στους ,πρόεδρο ΔΔ ΚΑΙ ΔΣ Συλλόγου και καλη δύναμη γιά συνέχιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα σε όλους τους συμπατριώτες μου! Είμαι ο Δημήτρης Βάσσης, γιός του Ευριπίδη και εγγονός του Ανδρέα. Άν και μακριά από τον τόπο καταγωγής μου δεν σταματάω να τον νοσταλγώ και να τον σκέφτομαι. Τελευταία μου επίσκεψη 1η Αυγούστου 2009 στην πολύ καλά οργανωμένη και πολυπληθή εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου. Υπόσχομαι μελλοντική μελέτη πάνω στην προβολή του τόπου μας, κάτι που μου επιτρέπουν οι μεταπτυχιακές μου σπουδές.

    Δημήτρης Βάσσης
    Χημικός
    Μεταπτυχιακός φοιτητής MBA University of Leicester

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημήτρη καλωσόρισες στη σελίδα του χωριού μας.
    Συγκινήθηκα ιδιαίτρα που ένα νέο παιδί και επιστήμονας νοσταλγεί και σκεφτεται το χωριό μας ,το χωριό των γονιών του και των παπούδων του. Αυτή ήταν και η επιδιώξή μας, η νέα γενιά να γνωρίσει το χωριό και να της δοθεί ένα μέσο επικοινωνίας, με απότερο σκοπό όλοι μαζί να προβάλλουν ''τον άγνωστο παράδεισο του Νομού Πρεβέζης''. Το Σάββατο βράδυ 5 Δεκεμρίου θα γίνει μιά εκδήλωση στο Κέντρο ΣΤΕΚΙ στη Λ. Κύμης, όπου θα παρευρίσκονται πολλοί συγχωριανοί, ευκαιρία να τα πούμε από κοντά.Γ.Τριάντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απο το Düsseldorf της Γερμανιας...Ο Ζαμπιθας Βαγγελης, Φωτεινη, Μιχαλης Σουλακης, Βασω σας στελνουμε τις ευχες μας.. καλα χριστουγεννα κ ευτυχισμενος ο καινουργιος χρονος προς ολους τους συγχωριανους, συγγενεις και ολους τους φιλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστούμε για τις ευχές σας. Αντευχόμεθα ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ με υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Να περάσετε καλά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ τις γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχωριανοί ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ- ΑΓΑΠΗ- ΠΡΟΚΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συντοπίτες/Συντοπίτισσες γειά σας. Καιρό έχουμε να τα πούμε και να βρεθούμε..τι συμβαίνει, θα μείνουμε στο FB με ένα ΗΙ και ένα μου αρέσει΄( like);.Περιμένω την ομάδα της Σκαφιδωτής του FB ενεργοποιηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή