Παρασκευή, Νοεμβρίου 28, 2008

ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ



ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

Παραδοσιακό πανηγύρι (ΑΝΤΑΜΩΜΑ) διοργανώνει ο εκπολιτιστικός Σύλλογος του χωριού, κάθε χρόνο το πρώτο Σαββατόβραδο Αυγούστου στην πλατεία του χωριού. Ψήνονται στη σούβλα πάνω απο΄50 ντόπια αμνοερίφια και ακολουθεί γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες, με παραδοσιακούς Ηπειρώτικους σκοπούς και τραγούδια και ο χορός είναι ελεύθερος.


Της ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Το 15Αύγουστο διοργανώνεται, από την εκκλησιαστική επιτροπή, ημερήσιο πανηγύρι στο εξωκλήσι της Παναγίας στον κάμπο του χωριού, από τις 10:30 μέχρι το απόγευμα. Μπορείτε να δοκιμάσετε ντόπια ψητά κρέατα και να διασκεδάσετε με παραδοσιακή τοπική Ηπειρώτικη κομπανία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΡΓΑΣ

Διαβάσαμε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αθ. Λιόλιος σε μαθητές της ΣΤ τάξης  του Δημοτικού Σχολείου Καναλακίου και πραγματικά ενθουσιαστήκαμε με την πρωτοβουλία  τις ανησυχίες/προβληματισμούς των μαθητών καθώς επίσης  με τις  θέσεις, οράματα και σχέδια του Δήμαρχου για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των δημοτών.

Μπορεί να μην υπάρχουν  σήμερα χρήματα , αλλά  είμαστε βέβαιοι ότι με τέτοια νεολαία και με  τοπικούς άρχοντες ανήσυχους και διορατικούς, με σωστό προγραμματισμό και κατάλληλες μελέτες μπορούν να εξασφαλισθούν τα χρήματα από διάφορα προγράμματα και ο Δήμος μας θα γίνει πρότυπο.

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά, στους δασκάλους τους  και στο Δήμαρχό μας

Ακολουθεί η συνέντευξη:
« Είμαστε μία ομάδα μαθητών της Στ’ τάξης, που αποφασίσαμε να πάρουμε μία συνέντευξη από το Δήμαρχο Πάργας, κ. Θανάση Λιόλιο. Επισκεφθήκαμε λοιπόν το χώρο του Δημαρχείου και του κάναμε τις εξής ερωτήσεις:
1) Ποιες είναι οι σκέψεις σας για τη βελτίωση του δήμου μας;
Σε πρώτη φάση θέλουμε να ανατάξουμε τα οικονομικά και να στήσουμε ένα νέο μοντέλο διοίκησης. Επίσης να λειτουργήσουν τα κέντρα υποδομής όπως οι Παιδικοί Σταθμοί, το ΚΑΠΗ, το Κέντρο Πολιτισμού, η καθαριότητα, η ύδρευση, το οδικό δίκτυο, η αγροτική οδοποιΐα, ο ηλεκτροφωτισμός και να μπορούμε να πληρώνουμε τα χρέη μας.
2) Τα παιδιά και οι έφηβοι της περιοχής μας δυστυχώς δεν έχουν ένα χώρο για να ψυχαγωγούνται. Περνάνε την ώρα τους στα σκαλιά της εκκλησίας ή στην πλατεία. Έχετε σκεφτεί να φτιάξετε ένα κέντρο νεότητας, ένα κέντρο πολιτισμού;
Είχαμε κάνει πρόταση ένα μεγάλο ποσό από αυτό που απευθύνονταν στο Δήμο Φαναρίου, από το πρόγραμμα στήριξης των δήμων, να δημιουργήσει το Κέντρο Πολιτισμού που εκεί θα περιελάμβανε πόρους πολιτισμού από αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, αίθουσες συνεδριάσεων, αίθουσες θεατρικών παραστάσεων, μουσικές εκδηλώσεις, πολιτιστικές δράσεις ως και βιβλιοθήκη. Σας λέω λοιπόν πως ήταν στις σκέψεις μας από τότε η δημιουργία ενός κέντρου πολιτισμού. Την επόμενη χρονιά με το νέο πρόγραμμα στήριξης «ΕΛΛΑΔΑ» πιστεύουμε πως θα είναι δυνατή η δημιουργία ενός κέντρου πολιτισμού.
3) Το Αθλητικό Κέντρο στην Αγία Τριάδα έχει μείνει 4 χρόνια ημιτελές. Σκοπεύετε να το τελειώσετε;
Ενώ θα έπρεπε να είναι ένα στολίδι για τον τόπο μας έχει καταντήσει να είναι ένας χώρος αποστροφής. Για ποιο λόγο; Γιατί είναι εγκαταλλελειμένο εδώ και χρόνια;Εκεί περιφέρονται ζώα, μηχανές κ.ά., χωρίς να είναι εύκολα προσβάσιμος και φιλόξενος στις νεαρές ηλικίες που θέλουν να ψυχαγωγηθούν και να αθληθούν. Η χώρα μας βρίσκεται σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση και οι πόροι, δηλαδή τα χρήματα για να υλοποιηθεί αυτό το έργο δεν υπάρχουν. Δεν φτάνει όμως αυτό. Σαν δήμος δεν υπάρχει ένας οργανισμός για να τον προστατέψει από ανθρώπους που τον καταστρέφουν. Είμαστε σε προβληματισμό επαρκούς αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος.
4) Θα θέλαμε πολύ να γίνει κάτι με τα σκουπίδια. Έχουν τοποθετηθεί βέβαια κάδοι ανακύκλωσης αλλά πιστεύουμε πως δεν είναι αρκετοί. Καθημερινά ασυνείδητοι κάτοικοι καταστρέφουν το περιβάλλον. Τι προτείνετε για αυτό;
Η προηγούμενη διοίκηση είχε ήδη προχωρήσει ικανοποιητικά σε αυτό το θέμα. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια. Σε αυτό το θέμα όμως, κατά τη δική μου άποψη, πρέπει να βοηθήσετε και εσείς κάνοντας ανακύκλωση.
5) Πιστεύετε ότι μπορεί να μετατραπεί ένας ελεύθερος χώρος του δήμου σε πάρκο;
Υπάρχει ένα προστατευόμενο δάσος με βελανιδιές στην Άνω Σκαφιδωτή. Εκεί έχω σκεφτεί να δημιουργηθεί ένα πάρκο που να έχει σχέση με το δάσος με περιπατητικά μονοπάτια και αυτή η πρωτοβουλία να συνεχίσει και να αναδειχθεί ένα δασικό χωριό. Υπάρχουν βέβαια αντίστοιχοι χώροι στη Βαλανιδοράχη και την Αμμουδιά. Πιστεύω πως την επόμενη χρονιά θα είναι ορατή αυτή η βελτίωση.
6) Στο δήμο μας δεν υπάρχουν ποδηλατόδρομοι και είναι πολύ λίγα τα πεζοδρόμια. Το έχετε σκεφτεί καθόλου; Τι σκέφτεστε να κάνετε;
Τα πεζοδρόμια είναι αναγκαιότητα για όλους μας. Για να μπορέσει όμως να γίνει ένα πεζοδρόμιο, πρέπει να γίνουν απαλλοτριώσεις εκατέρωθεν του οικοδομικού τετραγώνου. Αυτό απαιτεί κάποιες δαπάνες. Όταν θα είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε αυτούς τους πόρους τότε θα είναι ένα έργο που θα ενταχθεί και θα προβλέπει και ποδηλατόδρομους. Με το πρόγραμμα leader ή leader plus, που είναι ένα χρηματοδοτικό πρωτόκολλο και αυτό για να ενισχύσει την περιφέρεια, υπάρχουν χρήματα με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε ποδηλατόδρομους και να αναπαλαιώσουμε κάποια σχολεία τα οποία είναι κλειστά. Ούτως ή άλλως έχω δώσει εντολή στον Αντιδήμαρχο, να δει το πρόγραμμα και εμείς να πάρουμε τις πρωτοβουλίες με τις τεχνικές υπηρεσίες για να το υλοποιήσουμε.
Φεύγοντας από το Δημαρχείο νιώθουμε πολύ ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι τόσο για τον τρόπο που μας υποδέχθηκε ο δήμαρχος κ. Αθ. Λιόλιος γιατί ήταν ζεστός και φιλικός με όλους μας όσο και για τις απαντήσεις που μας έδωσε και μας γέμισαν ελπίδες ότι θα γίνει κάτι καλό για τον τόπο μας και ότι ο δήμαρχος μας ενδιαφέρεται πραγματικά και ουσιαστικά.
Μάθαμε μάλιστα ότι του αρέσει πολύ η Ιστορία και η Γεωγραφία γιατί μας βομβάρδισε με ερωτήσεις!!! »

(Πηγή: www.parga.gr) (Ανάρτηση 5/4/2011)

-------------------------------------------------------
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΓΑ

Από την τετάρτη 6 Απριλίου και μέχρι τις 15 Απριλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΓΑ , θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα του 2ου διμήνου 2011.

Επιδοτούμενοι που έχουν απογραφεί μέχρι την 21 Μαρτίου 2011 και έχουν ανοίξει λογαριασμό σε τράπεζα ή ΕΛΤΑ , το επίδομα θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους την 6η Απριλίου 2011.
Επιδοτούμενοι που δεν έχουν απογραφεί  ακόμα, το επίδομα θα καταβληθεί με το παλαιό σύστημα μέσω ΕΛΤΑ  από 6 έως 15 Απριλίου 2011.

Όσοι δεν έχουν απογραφεί ακόμα  πρέπει ΑΜΕΣΑ να απογραφούν , καταθέτοντας  σε Τράπεζα της επιλογής τους ή στα ΕΛΤΑ , μέχρι  την 29 Απριλίου 2011 , το «ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΔΕΛΤΙΟ» που τους έχει αποσταλεί από τον ΟΓΑ  για να γίνεται στο μέλλον η πληρωμή του επιδόματος στον λογαριασμό τους.


Πέμπτη, Νοεμβρίου 20, 2008

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΒΑΠΤΙΣΗ    28/8/11

Ο Χαράλαμπος Παν. Βλάχος και η σύζηγός του Αλίκη, βάφτισαν σήμερα, 28/8/2011, στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στο Καναλάκι το πανέξυπνο αγοράκι τους. Νονός του ο Θανάσης Κασκάνης που του χάρησε το όνομα Παναγιώτης, το όνομα του παππού του (Πάνο Βλάχος).Καλορίζικος Παναγιώτη και καλός χριστιανός. Η Παναγία μαζί σου,  να σε βοηθήσει γιά υγεία  και προκοπή.
Οι γονείς του να τον χαρούν όπως επιθυμούν και ο νονός του να αξιωθεί να συνεχίσει την παράδοση.
...................................................................................................................................................................

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ-ΒΑΠΤΗΣΕΙΣ
Ο Βασίλης Κ. Τριάντης και η Ιωάννα Βαρβιτσιώτη-Τριάντη απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι(αγοράκι) και του Κώστα Ντώνη γελάνε και τα μουστάκια του. Να τους ζήσει και να τον χαρούν όπως επιθυμούν.
................................................................................
Ο Χρήστος Κοτσίδης και η Χαρούλα Τριάντη , απέκτησαν και το δεύτερο παιδί τους(αγόρι) στις 27/12/2009, το οποίο βάφτισαν στις 24 Ιουλίου στην ιδιαίτερη πατρίδα του Χρήστου την Κομοτηνή και πήρε το όνομα του παππού «Αθανάσιος ».Να τους ζήσει και να τον χαρούν γαμπρό και πατέρα.

................................................................................................................................................................

Ο Δημήτρης Μάρκου και η Σοφία Παπανικολάου απέκτησαν το πρώτο τους παιδί (αγόρι) στις 19 Μαρτίου και το βάφτισαν στις 16 Αυγούστου παίρνοντας το όνομα του παππού του « Λάζαρος»
Να τους ζήσει και να το χαρούν γαμπρό και πατέρα . Γρήγορα και με αδελφάκι.

ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΑ

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΒΟΚΑΜΠΟ

Με πρωτοβουλία των πολιτιστικών συλλόγων Άνω Σκαφιδωτής, Κάτω Σκαφιδωτής και Τρικάστρου, εορτάστηκε με μεγάλη επιτυχία φέτος η πρωτομαγιά στο Βόκαμπο. Η συγκέντρωση έγινε στο ίδιο σημείο που επί πάρα πολλά χρόνια γίνονταν η ημερήσια εκδρομή της πρωτομαγιάς και των τριών σχολείων. Ήταν ευκαιρία να θυμηθούμε τα παλιά και να περάσουμε όμορφα στη μοναδική για το νομό Πρεβέζης περιοχή, κάτω απο τα αιωνόβια δέντρα, την καταπράσινη και λουλουδιασμένη φύση. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Φαναρίου κος Νάστας με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Σμπόνια.






ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ



Από τον υποψήφιο Δήμαρχο, του νέου Καλλικρατικού Δήμου Πάργας κ. Λιόλιο Αθανάσιο ανακοινώθηκαν οι Υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του Συνδυασμού ΄΄ ΟΡΑΜΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄.


ΟΡΑΜΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Λιόλιος Αθανάσιος του Περικλή
Υποψήφιος Δήμαρχος





Εκλογική Περιφέρεια Πάργας

1. ΒΕΡΛΕΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ
2. ΓΙΟΧΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
3. ΖΟΥΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΟΥ
4. ΚΑΤΣΗΜΗΤΣΗ ΝΑΤΑΣΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
5. ΚΛΟΤΣΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ
6. ΛΙΑΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
7. ΝΗΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
8. ΝΤΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
9. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
10. ΡΙΖΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
11. ΣΜΠΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
12. ΣΤΕΛΙΟΥ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Εκλογική περιφέρεια Φαναρίου

1. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΠΕΤΡΟΥ
2. ΓΙΑΓΙΑΣ ΑΗΔΟΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3. ΓΚΟΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
4. ΓΚΟΡΟΒΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
5. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
6. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΕΛΙΝΑ του ΑΙΜΙΛΙΟΥ
7. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ
8. ΚΑΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΔΑΜ
9. ΚΟΛΙΟΦΩΤΗ ΕΛΕΝΗ του ΜΙΧΑΗΛ
10. ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΘΩΜΑ
11. ΚΩΤΣΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΩΣΗΦ
12. ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
13. ΜΙΧΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
14. ΜΠΑΜΠΟΣ ΑΧΙΛΕΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
15. ΜΠΑΡΚΑΜΠΑ ΟΛΓΑ τουΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
16. ΜΠΟΧΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
17. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
18. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
19. ΝΤΑΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΠΕΤΡΟΥ
20. ΝΤΟΥΣΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
21. ΠΑΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
22. ΠΑΠΠΑ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
23. ΡΑΠΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
24. ΣΑΒΒΑΣ ΘΩΜΑΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
25. ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
26. ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
27. ΤΣΙΓΓΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
28. ΤΣΟΥΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
29. ΦΡΑΓΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

Δημοτική Κοινότητα Καναλλακίου

1. ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
2. ΓΚΟΚΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ του ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ
3. ΖΙΑΚΑ ΕΛΕΝΗ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
4. ΚΟΤΖΑΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
5. ΛΙΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
6. ΜΑΤΣΑΙΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Δημοτική Κοινότητα Πάργας

1. ΓΚΙΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΘΩΜΑ
2. ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
3. ΚΥΡΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
4. ΜΠΟΤΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΗΛΙΑ
5. ΤΣΟΥΜΑΝΗ ΘΑΛΕΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
6. ΤΣΟΥΤΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Αηδονιάς

1. ΚΑΣΚΑΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
2. ΚΟΨΙΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ



Τοπική Κοινότητα Αγιάς

1. ΒΛΑΣΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
2. ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΠΑΣΧΟΥ
3. ΚΩΝΣΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
4. ΛΙΑΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΗΛΙΑ

Τοπική Κοινότητα Αμμουδιάς

1. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
2. ΠΑΠΠΑ ΜΑΡΙΑ του ΔΩΡΟΘΕΟΥ
3. ΠΛΙΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
4. ΤΖΟΜΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

Τοπική Κοινότητα Ανθούσης

1. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΘΩΜΑ
2. ΚΟΚΟΡΗ ΜΑΡΙΑΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
3. ΝΑΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
4. ΝΤΕΛΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Άνω Σκαφιδωτής

1. ΖΑΜΠΙΘΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
2. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ

Τοπική Κοινότητα Αχερουσίας

1. ΓΚΙΟΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
2. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
3. ΤΣΑΒΕΛΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
4. ΤΣΑΒΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Βαλανιδορράχης

1. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
2. ΚΙΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΜΗΝΑ
3. ΜΠΡΑΓΓΑ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
4. ΤΣΑΒΟΣ ΘΩΜΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Βαλανιδούσσας

1. ΜΥΛΩΝΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
2. ΝΤΟΥΣΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
3. ΝΤΟΥΣΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
4. ΝΤΟΥΣΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Βουβοποτάμου

1. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
2. ΚΟΛΙΟΦΩΤΗ ΑΡΧΟΝΤΩ του ΣΩΚΡΑΤΗ
3. ΛΟΥΚΟΥΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΟΝΑΤΟΥ
4. ΝΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

Τοπική Κοινότητα Δεσποτικού

1. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
2. ΚΙΟΚΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

Τοπική Κοινότητα Θέμελου

1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΑΦΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
2. ΚΑΠΟΥΡΑΝΗ ΜΑΡΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ
3. ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
4. ΣΙΔΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Καστρίου

1. ΔΗΜΑΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΔΑΜ
3. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
4. ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Κορυφούλας

1. ………………………………………………………
2. ………………………………………………………



Τοπική Κοινότητα Κορώνης

1. ΚΟΡΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
2. ΝΟΝΑΣ ΒΥΡΩΝ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
3. ΠΗΛΙΟΥ ΒΙΡΓΙΝΙΑ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
4. ΤΣΙΡΩΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Κουκκουλίου

1. ΖΕΡΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2. ΤΣΑΒΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Τοπική Κοινότητα Κυψέλης

1. ΚΑΛΙΑΜΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΧΡΗΣΤΟΥ
2. ΝΟΥΣΗ ΧΡΙΣΟΥΛΑ- ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΜΙΧΑΗΛ
3. ΤΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Λιβαδαρίου

1. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
2. ΤΟΣΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΚΟΣΜΑ

Τοπική Κοινότητα Λούτσας

1. ΜΑΡΚΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΙΩΑΝΝΗ
2. ΠΑΠΠΑ ΖΩΙΤΣΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
3. ΠΑΠΠΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
4. .

Τοπική Κοινότητα Μεσοποτάμου

1. ΓΚΛΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
2. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΛΕΞΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3. ΠΗΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
4. ΣΜΠΟΝΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


Τοπική Κοινότητα Μουζακαίικων

1. ΚΕΦΑΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
2. ΚΟΝΤΟΔΗΜΑ ΑΝΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
3. ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
4. ΤΖΙΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τοπική Κοινότητα Ναρκίσσου

1. ΜΑΡΚΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΤΡΥΦΩΝΟΣ
2. ΜΕΓΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ΄


Τοπική Κοινότητα Σκεπαστού

1. ΔΗΜΟΛΙΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
2. ΡΑΠΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

Τοπική Κοινότητα Σταυροχωρίου

1. ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ
2. ΤΖΙΜΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

-------------------------------------------------------------------------
Ανακοίνωση Συνδυασμού Δημοτικής Ενωτικής Πορείας


Με μεγάλη τιμή και χαρά ανακοινώνω τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους μας για τον Δήμο Πάργας, τις Δημοτικές Κοινότητες Καναλλακίου και Πάργας και τα Τοπικά Διαμερίσματα, για τους οποίους έχω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που με περιβάλλουν, για να δώσουμε τον κοινό αγώνα, για το ωραίο, το αληθινό, αυτό που όλοι ονειρευόμαστε.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
Νάστας Αντώνιος του Μάρκου
Υποψήφιος Δήμαρχος


Εκλογική Περιφέρεια Πάργας

1. Βέκιου Σοφία του Μιχαήλ
2. Βλασίου Γεώργιος του Δημητρίου
3. Βλάσση Κλαίρη - Αικατερίνη του Κωνσταντίνου
4. Γεωργίου Απόστολος του Ιωάννη
5. Γιούργας Γεράσιμος του Πέτρου
6. Δημάκος Αχιλλέας του Αλεξάνδρου
7. Ευαγγελίδης Παναγιώτης του Χρήστου
8. Λουκούμης Γεώργιος του Χρήστου
9. Παδιώτης Σπυρίδων του Ιωάννη
10. Πασχοδήμας Γεράσιμος του Θεοδώρου
11. Πέτρου Θωμάς του Γρηγορίου
12. Τούση Ειρήνη του Γεωργίου

Εκλογική Περιφέρεια Φαναρίου

1. Γεωργάκη Παρασκευή του Σπυρίδωνος
2. Γεωργοκίτσιου Σταυρούλα του Σπυρίδωνος
3. Γιάγιας Ιωάννης του Σπυρίδωνος
4. Γκούμας Νικόλαος του Δημητρίου
5. Δημολιάτης Οδυσσέας του Δημητρίου
6. Ευθυμίου Δήμητρα του Σπυρίδωνος
7. Ευθυμίου Λάζαρος του Χαραλάμπους
8. Ευθυμίου Χρυσούλα (Σούλα) του Σταύρου
9. Ιωάννου Πέτρος του Γεωργίου
10. Καούρης Ιωάννης του Σπυρίδωνος
11. Κασκάνης Φώτιος του Λαζάρου
12. Κατσαούνης Χρυσόστομος (Μάκης) του Αρίστιππου
13. Κόντου Μαρίνα του Θεοδώρου
14. Λιάτση Αποστολία (Λίτσα) του Ευαγγέλου
15. Λουκούμης Σταύρος του Αθανασίου
16. Μάρκου Ευάγγελος του Νικολάου
17. Μπαρκαμπάς Παύλος του Διονυσίου
18. Νικολάου Θεόδωρος του Αποστόλου
19. Νικολάου Κωνσταντίνος του Ιωάννη
20. Παπαδόπουλος Γεώργιος του Κωνσταντίνου
21. Παπαχριστοδούλου Ιωάννης του Κωνσταντίνου
22. Πεπόνη Ευθαλία του Λάμπρου
23. Πλιάκα Μαρίνα του Λάζαρου
24. Σιδέρης Απόστολος του Ελευθερίου
25. Σίσκας Δημήτριος του Σταύρου
26. Σμπόνιας Νικόλαος του Δημητρίου
27. Σουλάκης Θεόδωρος του Σωτηρίου
28. Τζομάκας Γεώργιος του Αθανασίου
29. Τριάντης Διονύσιος του Γαβριήλ

Δημοτική Κοινότητα Καναλλακίου

1. Βασιλάκη Παρασκευή του Αθανασίου
2. Ευθυμίου Σωτήριος του Ιωάννη
3. Ιωάννου Ευάγγελος του Σταύρου
4. Κολιός Δημήτριος του Χαραλάμπους
5. Λιάτση Λαμπρινή του Σπυρίδωνος
6. Παππάς Βασίλειος του Δημητρίου

Δημοτική Κοινότητα Πάργας

1 Γεραλέξης Κωνσταντίνος του Βασιλείου
2 Κατσοράνης Σπύρος του Χρήστου
3 Κέντρος Σταύρος του Ελευθερίου
4 Μπάκουλης Μιχαήλ- Σπυρίδων του Ευαγγέλου
5 Μπότσιου Άννα του Νικολάου
6 Παππά Ειρήνη του Αριστείδη

Τοπική Κοινότητα Αγιάς

1. Κώνστας Δημήτριος του Αθανασίου
2. Κώτσιος Γρηγόρης του Χρήστου
3. Λιάκρη Ελπίδα του Ιωάννη
4. Σκάρπος Αλέξανδρος του Ιωάννη

Τοπική Κοινότητα Αηδονιάς

1. Κίτσος Μιλτιάδης του Γεωργίου
2. Τσάτσος Σωτήριος του Διονυσίου

Τοπική Κοινότητα Αμμουδιάς

1. Αναστασίου Θωμάς του Αναστασίου
2. Γκόγκα Παναγιώτα του Διονυσίου
3. Μπίτζος Ελευθέριος του Σπυρίδωνος
4. Παππάς Ζήσης του Σπυρίδωνος

Τοπική Κοινότητα Ανθούσας

1. Γκόντου Λαμπρινή του Σόλωνα
2. Λαμπρούσης Κωνσταντίνος του Δημητρίου
3. Πάνος Κωνσταντίνος του Γεωργίου
4. Τούσης Νικόλαος του Αθανασίου

Τοπική Κοινότητα Άνω Σκαφιδωτής

1. Μάργαρης Γεώργιος του Χρήστου
2. Τριάντης Γεώργιος του Ιωάννη

Τοπική Κοινότητα Αχερουσίας

1. Μίχος Κωνσταντίνος του Βασιλείου
2. Νάνος Χρήστος του Ιωάννη
3. Σπυρίδωνος Παύλος του Ιωάννη
4. Τσαβέλη Ευτυχία του Αναστάσιου

Τοπική Κοινότητα Βαλανιδορράχης

1. Αποστόλου Αμαλία του Απόστολου
2. Δημητρίου Ανδρέας του Χρήστου
3. Μπάκος Θωμάς του Νικολάου
4. Ντούτσης Χρήστος του Ευαγγέλου

Τοπική Κοινότητα Βαλανιδούσσας

1. Ντούσκας Αθανάσιος του Σταύρου
2. Ντούσκας Απόστολος του Γεωργίου
3. Ντούσκας Νικήτας του Γερασίμου
4. Πάντα Μαρία του Βασιλείου

Τοπική Κοινότητα Βουβοποτάμου

1. Καλλώνης Δημήτριος του Χαρίση
2. Μπαζώρα Καρολίνα-Μαρία του Λεωνίδα
3. Μπόλοσης Ηλίας του Βλασίου
4. Τζάκος Λάζαρος του Νικολάου

Τοπική Κοινότητα Δεσποτικού

1. Παππάς Βασίλειος του Γεωργίου
2. Τσανός Αθανάσιος του Βασιλείου

Τοπική Κοινότητα Θεμέλου

1. Κούνης Περικλής του Ευαγγέλου
2. Ντόστα Σταυρούλα του Νικολάου
3. Παπαβασιλείου Λεωνίδας του Δημητρίου
4. Τόλιας Βασίλειος του Ζήση

Τοπική Κοινότητα Καστρίου

1. Βασιλάκης Παναγιώτης του Βασιλείου
2. Νικολάου Παρασκευή του Κωνσταντίνου
3. Πανταζής Γεώργιος του Χριστόφορου
4. Τζίμας Δημήτριος του Αχιλλέα

Τοπική Κοινότητα Κορυφούλας

1. Ντούσκα Γεωργία του Δημητρίου
2. Σμπόνιας Γεώργιος του Δημητρίου

Τοπική Κοινότητα Κορώνης

1. Δράκος Σταύρος του Ιωάννη
2. Ευθυμίου Ελένη του Κοσμά
3. Νίτσιος Ιωάννης του Φιλίππου
4. Χριστάκης Βασίλειος του Χρήστου

Τοπική Κοινότητα Κουκκουλίου

1. Ζήσης Δημήτριος του Κωνσταντίνου
2. Κασκάνης Κωνσταντίνος του Αθανασίου

Τοπική Κοινότητα Κυψέλης

1. Βασιλείου Ιωάννης του Θωμά
2. Μπάμπος Ηλίας του Ευαγγέλου
3. Παππά Δήμητρα του Παντελεήμονος
4. Παππάς Χρήστος του Γεωργίου

Τοπική Κοινότητα Λιβαδαρίου

1. Κώστας Βασίλειος του Θεοδώρου
2. Νικολάου Αλέξανδρος του Δημητρίου

Τοπική Κοινότητα Λούτσας

1. Γάκης Κωνσταντίνος του Νικολάου
2. Γιούργα Βασιλική ( Βίκυ ) του Γεωργίου
3. Κώτσης Σωτήριος του Ζήση
4. Τζίμας Ιωάννης του Δημητρίου

Τοπική Κοινότητα Μεσοποτάμου

1. Ευθυμίου Κοσμάς του Ευθυμίου
2. Κωνσταντίνου Σωτήριος του Κωνσταντίνου
3. Κώτση Χριστίνα του Ιωάννη
4. Πανούσης Θωμάς του Βασιλείου

Τοπική Κοινότητα Μουζακαιϊκων

1. Κωνσταντίνου Φρειδερίκη του Παναγιώτη
2. Ντάλλας Γεώργιος του Κωνσταντίνου
3. Τζίμας Δημήτριος του Βασιλείου
4. Τσάτσης Βασίλειος του Δημητρίου

Τοπική Κοινότητα Ναρκίσσου

1. Γκέλης Νικόλαος του Σταύρου
2. Παππάς Δημήτριος του Σπυρίδωνος

Τοπική Κοινότητα Σκεπαστού

1. Δήμας Γεώργιος του Χρήστου
2. Μπόχτη Κασσιανή του Μιχαήλ

Τοπική Κοινότητα Σταυροχωρίου

1. Σπυρίδωνος Δημήτριος του Σταύρου
2. Χρήστου Ευάγγελος του Χρήστου