Παρασκευή, Ιουνίου 15, 2012

Η ΣΚΑΦΙΔΩΤΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΥΠΟ


Τον τελευταίο καιρό αρκετοί φίλοι της Σκαφιδωτής ενεργοποιήθηκαν και την πρόβαλλαν στο διαδίκτυο και τον περιοδικό τύπο.
Έτσι  εκτός από την ιστοσελίδα μας  που από το 2008 έχει συνεχή παρουσία, από την 15 Μαΐου, με πρωτοβουλία του κ. Χαρ. Γκούβα , η Άνω Σκαφιδωτή τοποθετήθηκε ως λήμμα στην εγκυκλοπαίδεια wikipedia , και αποκτά πλέον μεγαλύτερη προβολή.
Επίσης ειδικό αφιέρωμα για το Δασοαγρόκτημα ‘’ΒΟΚΑΜΠΟΣ’’  έχει και η Μηνιαία Επιθεώρηση Ενημέρωσης και Προβολής Ηπειρώτικων Θεμάτων  ΄΄ΑΠΕΙΡΟΣ  ΧΩΡΑ’’ στο τεύχος 141 Μάιος2012.
 Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που υπάρχουν άνθρωποι με ευαισθησίες  που προσπαθούν  και συμβάλουν  στην ανάδειξη και προβολή  των διάφορων περιοχών της Ηπείρου.
Ευχαριστούμε θερμά τους κυρίους Γκούβα  και  Βασιλείου για την προβολή που έκαναν στο χωριό μας και  μακάρι να ευαισθητοποιηθούν και οι αρμόδιοι φορείς στους οποίους από το 2008 έχουμε,  εγγράφως, κοινοποιήσει  μελέτη για την αξιοποίηση του ΒΟΚΑΜΠΟΥ, καθώς και με τις συνεχείς  αναρτήσεις στην ιστοσελίδα μας  με προτάσεις  αξιοποίησης της Ορεινής Ζώνης του Δήμου μας, μέσω των διαφόρων προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου