Κυριακή, Μαΐου 04, 2014

14 + 1 Από τις Εκλογές





Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία από τις Δημοτικές  Εκλογές της 18 Μαΐου και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι με τους υποψήφιους συμβούλους τους οργώνουν  ολόκληρη την περιοχή, ενημερώνοντας τους πολίτες για το πρόγραμμά τους και τα οράματά τους.

Οι εκλογές αυτές είναι πάρα πολύ κρίσιμες, αφενός λόγω της σημερινής κρίσης και αφετέρου αυτούς που θα εκλέξουμε θα χειριστούν τις τύχες μας και θα δώσουν λύσεις για μια ολόκληρη πενταετία.

Η ψήφος είναι υποχρεωτική και πρέπει να σκεφτούμε πολύ στην επιλογή μας και να ‘’σταυρώσουμε’’ αυτούς που με έργα και όχι λόγια θα βοηθήσουν τον τόπο μας. 

Χρειάζεται να επιλεγούν άνθρωποι που έχουν αποδείξει με τη στάση τους στη δουλειά τους και τα κοινά ότι θέλουν και ξέρουν να προσφέρουν. Άνθρωποι που πραγματικά ενδιαφέρονται για το καλό του τόπου μας και το έχουν αποδείξει με τους συνεχείς αγώνες τους και προσφορά τους στον τόπο μας.

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στο Δήμο μας είναι όλοι τους ικανά και καταξιωμένα άτομα της κοινωνίας μας, με εκλεκτούς υποψήφιους συμβούλους στα ψηφοδέλτιά τους με γνωστή σε όλους μας την προσφορά τους.

 Απομένει σε μας τους απλούς ψηφοφόρους να κάνουμε τις επιλογές μας και στη συνέχεια να βοηθήσουμε τους εκλεγέντες στην εκπλήρωση της αποστολής τους για το καλό του τόπου μας. 
Σίγουρα όμως πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι ψηφίζουμε για να εκλέξουμε ικανούς τοπικούς άρχοντες και όχι από ποιο κόμμα υποστηρίζονται.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία και όσοι δεν εκλεγούν να συνεχίσουν να ασχολούνται με τα κοινά και να μη ξαναπαρουσιαστούν μόνο στις επόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου