Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 04, 2014

Παρέδωσε τα κλειδιά του Δημαρχείου και το ταμειακό υπόλοιπο του Δήμου Πάργας ο κ. Θανάσης Λιόλιος στον κ. Αντώνη Νάστα. Δείτε με τι ταμείο αναλαμβάνει ο νέος δήμαρχος.

print 
email
Παρέδωσε τα κλειδιά του Δημαρχείου και το ταμειακό υπόλοιπο του Δήμου Πάργας ο κ. Θανάσης Λιόλιος  στον κ. Αντώνη Νάστα. Δείτε με τι ταμείο αναλαμβάνει ο νέος δήμαρχος.
Δείτε με τι ταμείο αναλαμβάνει ο νέος δήμαρχος.
Τα καθήκοντα του Δημάρχου Πάργας, ανέλαβε και επίσημα σήμερα, τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014, ο κ. Αντώνη Νάστα
Έτσι λοιπόν το πρωί πήγε στο Δημαρχείο, όπου έγινε η παράδοση των κλειδιών και ενημέρωση για το ταμειακό υπόλοιπο του Δήμου Πάργας, μαζί με καταστάσεις των υπαρχόντων του Δήμου, τον φάκελο με τις νομικές και δικαστικές υποθέσεις κ.ά. από τον πρώην Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Λιόλιο
Με δηλώσεις του στο Fanaripress.gr. ο κ. Λιολιος  αναφέρθηκε στην σημαντική δουλεία που έγινε σε αυτή την «κουτσή» θητεία, στην προσπάθεια που καταβλήθηκε τα τελευταία για την όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου.
Τόνισε ότι ο Δήμος Πάργας έχει καταθέσεις 2.206.531.48 ευρώ στην Τράπεζες  Εθνική και Πειραιώς, ενώ αναφέρθηκε και στις οικονομικές καταστάσεις των Δημοτικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών.
Τέλος ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου και αιρετούς συνεργάτες – οι οποίοι συνεχίζουν στη νέα Δημοτική Αρχή - και τους ευχήθηκε πάντα να έχουν δύναμη και κουράγιο να αγωνίζονται για το καλό και την πρόοδο του Δήμου Πάργας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου