Τετάρτη, Οκτωβρίου 01, 2014

Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες - Πρόσθετες αρμοδιότητες

Με απόφαση που υπέγραψε  ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ορίστηκαν οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, που είναι οι εξής:

1. Κατέρης Ιωάννης με αρμοδιότητα τα θέματα  προώθησης των αγροτικών προϊόντων, την ανταγωνιστικότητα και τη βελτίωση της ποιότητας αυτών.
2. Πότσης Οδυσσέας με αρμοδιότητα τα θέματα Πρόνοιας, Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης
3. Βασιλάκης Περικλής με αρμοδιότητα τα θέματα Νεολαίας και Άθλησης
4. Καραμπίνας Ιωάννης με αρμοδιότητα θέματα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Εθελοντισμού
5.Σιαράβας Κωνσταντίνος με αρμοδιότητα τον τομέα Πολιτισμού και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων
6. Κάτσιος Νικόλαoς με αρμοδιότητα ειδικά θέματα αγροτικής οικονομίας και κοινοτικών ενισχύσεων των αγροτών της Περιφέρειας Ηπείρου (Π.Ε. Πρέβεζας, Π.Ε. Θεσπρωτίας)

Επίσης με άλλη απόφαση ανατίθενται πρόσθετες αρμοδιότητες στους Αντιπεριφερειάρχες των Περιφερειακών Ενοτήτων. Συγκεκριμένα:

1. Στον κ. Ιωάννου Στράτο, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας, ανατίθενται αρμοδιότητες που αφορούν στην οργάνωση, προώθηση και το συντονισμό, την επεξεργασία και υποβολή προτάσεων και προγραμματισμού σχεδίου και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών που αφορούν σε θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου.
2. Στην κ. Καλογιάννη Τατιάνα, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ιωαννίνων ανατίθενται αρμοδιότητες που αφορούν στην οργάνωση, προώθηση και συντονισμό, την επεξεργασία και υποβολή προτάσεων και προγραμματικού σχεδίου και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών που αφορούν σε θέματα Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας Ηπείρου.
3. Στον κ. Πιτούλη Θωμά, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας, ανατίθενται αρμοδιότητες που αφορούν θέματα Φυσικών Πόρων, Ενέργειας, Ιχθυοκαλλιεργειών και εν γένει Υδατοκαλλιεργειών στην Περιφέρεια Ηπείρου.

4. Στον κ. Ψαθά Βασίλειο, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Άρτας ανατίθενται  αρμοδιότητες που αφορούν στην ανάπτυξη και προώθηση της Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας στην Περιφέρεια Ηπείρου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου