Σάββατο, Απριλίου 21, 2018

ΝΕΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ


Η εταιρία Il Mondo Δ. ΣΙΟΥΤΑΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε. που δραστηριοποιείται στο εμπόριο ιχθύων   με Έδρα στη ΒΙ.ΠΕ Πρέβεζας και Υποκατάστημα στα Ιωάννινα , ξεκίνησε από σήμερα Σάββατο 21 Απριλίου 2018, στην Πρέβεζα ένα νέο καινοτόμο και πρωτοπόρο εγχείρημα για την περιοχή μας

Συγκεκριμένα στο κατάστημα στην οδό Σπηλιάδου, έναντι της πλατείας Ανδρούτσου, στον ειδικά διαμορφωμένο/εξοπλισμένο χώρο  και την άριστη εξυπηρέτηση μπορείτε να προμηθευτείτε φρέσκο ψάρι και παράλληλα να απολαύσετε, να πάρετε μαζί σας πακέτο ή να παραγγείλετε delivery το ψάρι ή την επιλογή σας σε θαλασσινά, μαγειρεμένα με gourmet ή παραδοσιακό τρόπο εντός του καταστήματος, σε μία μορφή “ανοικτής κουζίνας”.  
   

                                


Την επιλογή σε ψάρι ή θαλασσινά μπορείτε να τα συνοδεύσετε με σαλάτες με βάση το θαλάσσιο πλούτο της περιοχής και λαχανικά ή άλλα υλικά, όλα από ντόπιους παραγωγούς.
Στο κατάστημα μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε gourmet καπνιστά
προϊόντα, όπως σκουμπρί, χέλι, λαβράκι κ.α.

Μεγάλη ποικιλία θαλασσινών ,φρεσκότατα και προπάντων προσιτές τιμές.
Το “παρών” στο νέο κατάστημα της εταιρείας Δ. ΣΙΟΥΤΑΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε. δίνει ο διάσημος Ιταλός ΣΕΦ Pino Saccheri.

Βρεθήκαμε το Σάββατο το πρωί στο νέο κατάστημα και απολαύσαμε την εξαίρετη ψαρόσουπα , κάναμε τις επιλογές μας και από καρδιάς ευχηθήκαμε στον επιχειρηματία Δημήτρη Σιούτα  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και Καλές Δουλειές στο νέο ξεκίνημα. .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου