Δευτέρα, Ιουνίου 20, 2011

ΧΩΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Από το2008 είχαμε αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά  Άνω και Κάτω Σκαφιδωτή με τις τηλεπικοινωνίες, καθότι  οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας δεν καλύπτουν τα χωριά και ο  ΟΤΕ  δεν έχει κάποιο καρτοτηλέφωνο στις πλατείες των χωριών για να επικοινωνήσει κάποιος περαστικός.. Το 2010 δόθηκαν κάποιες υποσχέσεις ότι  η COSMOTE  θα κάλυπτε την περιοχή , αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα

Βρεθήκαμε για λίγες μέρες  στα πάρα πάνω χωριά και δυστυχώς δεν είχαμε καμία επικοινωνία, διότι  το τηλέφωνο του ΟΤΕ  στο σπίτι  δεν ήταν   ενεργοποιημένο ( πρόγραμμα καλοκαιριού και εορτών) και  η κινητή τηλεφωνία απούσα ακόμα. Το πρόβλημα είναι μεγάλο και αν κάποιος χρειαστεί κάποια βοήθεια το βράδυ είναι καταδικασμένος.

Προτείνουμε για μια ακόμα φορά , να τοποθετηθεί ένας αναμεταδότης  , από κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, στον Προφήτη Ηλία Κορυφούλας ή στο Λιθαρό  οπότε θα έχουν πλήρη κάλυψη και τα δύο χωριά.

  Πιστεύουμε ότι το κόστος δεν είναι  μεγάλο , πρέπει όμως κάποιοι να καταλάβουν το πρόβλημα και επιτέλους  να λύσουν  το θέμα της κινητής τηλεφωνίας. Επίσης πρέπει να  τοποθετηθεί στις πλατείες των χωριών, στα παλιά μας Δημοτικά Σχολεία, καρτοτηλέφωνο  από τον ΟΤΕ, προκειμένου να μπορούν να επικοινωνούν  σε ώρες ανάγκης όσοι δεν διαθέτουν κινητό τηλέφωνο .

1 σχόλιο:

  1. Τελικά φαίνεται οτι δεν ενδιαφέρεται κανένας απο τους υπεύθυνους για να λυθεί αυτό το σημαντικό πρόβλημα. Αλήθεια όταν παρευρίσκονται στα πανηγύρια των παρα πάνω χωριών, άν χρειαστεί να τους ενημερώσουν για κάποιο σημαντικό πρόβλημα, πως θα το επιτύχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή