Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2013

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Η SymAgro  οργανώνει σεμινάριο για την καλλιέργεια του ιπποφαούς ,του μύρτιλλου,της αρόνιας και του γκότζι μπέρι που είναι μερικές από τις πιο σημαντικές καινοτόμες καλλιέργειες στην Ελλάδα. 
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα στις 30-31 Μαρτίου σto επιστημονικό και τεχνολογικό πάρκο Ηπείρου(http://www.step-epirus.gr/) .  Το σεμινάριο θα διαρκέσει 20 ώρες (10 ώρες Σάββατο-10 ώρες Κυριακή). Το κόστος συμμετοχής είναι 100 ΕΥΡΩ ανά άτομο (Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται  ΦΠΑ 23%).  Βασικός ομιλητής θα είναι ο κύριος Κάσσανδρος Γάτσιος γεωπόνος, συγγραφέας του πρώτου βιβλίου για το ιπποφαές στην Ελλάδα αλλά και συγγραφέας και άλλων βιβλίων για την καλλιέργεια του μύρτιλλου,της ροδιάς,της τρούφας.
Κατα την διάρκεια του σεμιναρίου πέρα από την εφ όλης της ύλης κατάρτιση πάνω στην καλλιέργεια του ιπποφαούς,του μύρτιλλου,της αρόνιας και του γκότζι μπέρι θα υπάρξει και ανάλυση της μέχρι τώρα πορείας των καλλιεργειών στην Ελλάδα των προβλημάτων που προέκυψαν και των λύσεων που δόθηκαν από τους ειδικούς επιστήμονες της SymAgro καθώς φυσικά και τις διεξόδους που θα προκύψουν όσο αναφορά την εμπορία και την μεταποίηση των παραπάνω καλλιεργειών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης στα άτομα που θα συμμετέχουν. Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν μαζί μας(email:info@symagro.com, τηλέφωνα: 6944846475-26510 07653) έως τις 27 Μαρτίου ώστε να λάβουν  περαιτέρω  πληροφορίες για την εγγραφή τους στην εκπαίδευση.
Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου