Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2013

Τριήμερη μουσική εκδήλωση,20-21 & 22 Ιουνίου στην Πρέβεζα



Ο Σύλλογος Ανθρώπολις διοργανώνει  τριήμερη μουσική εκδήλωση στις 20, 21, 22  Ιουνίου 2013 στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής γιορτής μουσικής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε διάφορα σημεία της Πρέβεζας (στην πλατεία δικαστηρίων,  στο πολιτιστικό κέντρο Όαση, στο πνευματικό κέντρο της Μητρόπολης,  στον πεζοδρόμο κοντά στο ρολόι, μέσα και έξω από την Θεοφάνειο, στην πλατεία Ανδρούτσου )  και θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
   Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει  διάφορα είδη  μουσικής   ( Έντεχνο , ροκ . παραδοσιακό, λαϊκό, κ α ).  Συμμετέχουν  χορωδίες και ωδεία  της πόλης μας , το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας,  ορχήστρα  από το Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του ΤΕΙ Ηπείρου, διάφορα σχήματα με  πρεβεζάνους καλλιτέχνες και από άλλες πόλεις, (Βόνιτσα Λευκάδα), χορευτικά σχήματα, παντομίμες ενώ θα λειτουργήσει εργαστήριο κατασκευής μουσικών οργάνων.
 Παράλληλα με της εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθεί εθελοντική προσφορά τροφίμων για την ενίσχυση της προσπάθειας της πρόνοιας του Δήμου  Πρέβεζας για δημιουργία κοινωνικού παντοπωλείου  . 
   Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους της περιοχής και στους επισκέπτες της πόλης να απολαύσουν την μουσική σπουδαίων καταξιωμένων συνθετών από καλλιτέχνες συμπολίτες μας  που είναι ιδιαίτερα αγαπητοί  σε όλους., εξάλλου το ρεπερτόριο είναι ποικίλο  ώστε να μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι  την μουσική της προτίμησης τους .  Επίσης είναι μια καλλιτεχνική εκδήλωση  που καλλιεργεί τη μουσική παιδεία, μυεί το κοινό και ιδιαίτερα τους νέους στην  μουσική και προσφέρει μουσικά ακούσματα όλων των αποχρώσεων στους συμπολίτες μας.
   Η προσέλευση του κοινού αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη  αφενός γιατί πραγματοποιείται σε κεντρικότατα σημεία και αφετέρου γιατί τα ακούσματα είναι οικεία σε ευρύτερο κοινό, οι ντόπιοι καλλιτέχνες θα δώσουν μια τοπική νότα στις εκδηλώσεις  ενω  η χρονική περίοδο είναι ιδανική αφού η Πρέβεζα κατακλύζεται από επισκέπτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου