Τετάρτη, Ιουνίου 05, 2013

Παρατείνεται για 4 μήνες η βοήθεια των απόρων οικογενειών





 
            Παρατείνεται για ακόμη 4 μήνες η βοήθεια που έχει εξασφαλίσει η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών προς τις άπορες οικογένειες του νομού.
            Μετά από επαφές του Αντιπεριφερειάρχη Στράτου Ιωάννου και την πολύτιμη συνδρομή της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως – Πρεβέζης συμφωνήθηκε η παράταση του προγράμματος στήριξης 141 απόρων οικογενειών του νομού η οποία δίδεται κάθε μήνα, επί 6 μήνες μέχρι τώρα, από το Δεκέμβριο του 2012.  Οι νέες ημερομηνίες παράδοσης των τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής θα είναι οι 14 Ιουνίου, 11 Ιουλίου, 14 Αυγούστου και 11 Σεπτεμβρίου.  
            Η χορήγηση των πακέτων βοηθείας είναι πολύ σημαντική τις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε και δίνουν μια ανάσα στις οικογένειες αυτές. Οι ποσότητες δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητες καθώς έχουν ήδη διανεμηθεί πάνω από 60 κυβικά τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. 
            Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου, ιδιαίτερα ικανοποιημένος από αυτήν την εξέλιξη, ευχαρίστησε την Ένωση Εφοπλιστών και δήλωσε ότι η συνέχισή του προγράμματος είναι αποτέλεσμα της συνεπούς υλοποίησής του. Ιδιαιτέρως, ευχαρίστησε το Μητροπολίτη Χρυσόστομο για την πολύτιμη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Π.Ε. Πρέβεζας και της Μητρόπολης στην υλοποίηση αυτής της δράσης.
Πηγή:Δελτίο Τύπου Π.Ε ΠΡΕΒΕΖΑΣ 3-6-13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου