Παρασκευή, Αυγούστου 30, 2013

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Πάργας,Αθ. Λιόλιου, στους μαθητές του Δήμου που πέτυχαν στη δοκιμασία των πανελληνίων εξετάσεων«Συγχαίρω τους μαθητές του Δήμου μας  που πέτυχαν στην δοκιμασία των πανελληνίων εξετάσεων και  πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Η επιτυχία αυτή αποτελεί το επιστέγασμα και την αναγνώριση κοπιαστικών προσπαθειών πολλών χρόνων. Μπροστά στους επιτυχόντες ανοίγονται νέοι ορίζοντες όχι μόνο για την πνευματική τους καλλιέργεια αλλά και για την διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους, με  νέα ερεθίσματα, εμπειρίες και ευκαιρίες για τη ζωή και το μέλλον τους. Εύχομαι τα χρόνια των σπουδών  σας να είναι δημιουργικά και παραγωγικά γεμάτα με γνώσεις και επιτυχίες. Ο τόπος και η χώρα μας έχει ανάγκη τις γνώσεις και τις ιδέες σας. Η επένδυση σε νέους επιστήμονες με σύγχρονες αντιλήψεις αποτελεί εγγύηση για το μέλλον της πατρίδας μας.
Ως γονιός γνωρίζω πως ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας ανήκει στις οικογένειες σας, οι οποίες σας στήριξαν και θα συνεχίζουν να σας στηρίζουν στο δύσκολο δρόμο που έχετε μπροστά σας. Θερμά συγχαρητήρια επίσης και στους εκπαιδευτικούς σας, οι οποίοι, παρά τη δύσκολη για την κοινωνία μας εποχή στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες σας
            Για τους μαθητές που  δεν τα κατάφεραν φέτος στις εξετάσεις, η ζωή τους μόλις αρχίζει, βρίσκονται  στην πιο ωραία και δημιουργική ηλικία και όλες οι ευκαιρίες είναι μπροστά τους για να αναπτύξουν τις δημιουργικές τους ικανότητες σε όποιον τομέα και αν επιλέξουν για να κατακτήσουν κορυφές και να εγγράψουν επιτυχίες ως αυριανοί επιστήμονες.»
                                                                              


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου