Πέμπτη, Οκτωβρίου 10, 2013

Βοήθεια στις άπορες οικογένειες



Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου νέα παραλαβή πακέτων βοήθειας για άπορες οικογένειες από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας  και τη Μητρόπολη

            Συνεχίζεται η συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών προς τις άπορες οικογένειες της Π.Ε. Πρέβεζας και την Πέμπτη  10 Οκτωβρίου και ώρα 10.00 πμ, στην εκκλησία του Αγίου Χρήστου, θα παραληφθεί η νέα παρτίδα αγαθών. Η παραλαβή έχει πάρει παράταση και θα συνεχισθεί και το Δεκέμβριο (14-11 και 12-12 που είναι οι ημερομηνίες επόμενης παραλαβής). Τα πακέτα αποτελούνται κυρίως από τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής και διανέμονται σε 141 οικογένειες του Νομού Πρέβεζας, το συνολικό εισόδημα των οποίων δεν ξεπερνά τις 8000 ευρώ.
            Αποτελεί συνέχεια της συνεργασίας της Π.Ε. Πρέβεζας με την Ένωση Εφοπλιστών, που ξεκίνησε μετά από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτου Ιωάννου σε μία προσπάθεια αναζήτησης πόρων στήριξης των οικογενειών που πλήττονται περισσότερο από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης. Η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως- Πρέβεζας έχει αναλάβει το σημαντικό έργο της διανομής των αγαθών, ώστε να γίνει με απολύτως διαφανή τρόπο.
            Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου ανέφερε ότι είναι πολύ σπουδαία η βοήθεια τούτες τις δύσκολες μέρες. «Ξεκινήσαμε πιλοτικά και έχουμε φτάσει να εφαρμόζουμε το πρόγραμμα για 11 μήνες τώρα, χάριν της καλής εφαρμογής του. Οι ποσότητες που έχουν διατεθεί μέχρι στιγμής είναι πολύ μεγάλες, καθώς επί 11 μήνες έχουν διατεθεί πάνω από 3000 κιβώτια και έχουν δώσει ανακούφιση σε 141 οικογένειες στο Νομό μας που χρειάζονται άμεση βοήθεια ακόμα και για την επιβίωσή τους.
Θα ήθελα να εκφράσω και πάλι τις θερμές μου ευχαριστίες στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για τη βοήθεια που μας παρέχουν, όπως και στην Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως-Πρέβεζας και προσωπικά το Μητροπολίτη Χρυσόστομο για την πολύτιμη συνεργασία στην υλοποίηση αυτής της δράσης».
Από το Δελτίο τύπου 10/10/13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου