Κυριακή, Αυγούστου 24, 2014

Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάργας

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατν, Γηρομερίου κα Πάργας κ.κ. Τίτου,  , πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες(20:00 Σαββάτου), η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάργας, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου στην έδρα του Δήμου στο Καναλάκι.

Στην τελετή παραβρέθηκαν οι νέοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, καθώς και οι: Υπουργός Υγείας κ.Μάκης Βορίδης ,Υφυπουργός οικονομίας κ.Αντώνης Μπέζας  , Βουλευτής ΝΔ Πρέβεζας κ, Τσουμάνης Δημ, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας κ. Ιωάννου Στράτος, οι Δήμαρχοι Πρεβέζης κ. Μπαϊλης Χρήστος και Σουλίου κ.Μπραϊμη Σταυρούλα ως και αρκετοί πολίτες.

Στο νέο δήμαρχο κ. Αντ. Νάστα , τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους ευχόμαστε να είναι καλορίζικοι και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Οι καιροί είναι δύσκολοι και απαιτείται συνεχής επαγρύπνηση, εντοπισμός των προβλημάτων, μελέτες   προγραμματισμός και προ πάντων καλή συνεργασία με όλους τους πολίτες και φορείς.
 Μπορεί να μην υπάρχουν χρήματα , υπάρχουν όμως τα προγράμματα ΕΣΠΑ και πρέπει έγκαιρα και με σωστές μελέτες να ενταχθούν πολλά έργα που είναι απαραίτητα για την αξιοποίηση όλων των περιοχών του Δήμου.
 Υπενθυμίζουμε για μια ακόμα φορά ότι υπάρχει και η ορεινή ζώνη του Δήμου που πρέπει να αξιοποιηθεί προς όφελος ολόκληρου του Δήμου. Προγράμματα υπάρχουν πρέπει όμως να υποβληθούν και οι σχετικές μελέτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου