Πέμπτη, Μαΐου 30, 2013

Ξεκίνησε η υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης ανέργων έως 29 ετών



Από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας ανακοινώνεται ότι ξεκίνησαν τα προγράμματα εκπαίδευσης «ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ », στο ΚΕΚ Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας (ΚΕΚ ΚΕΑΑΠ Α.Ε.)

Ξεκίνησε η υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης, στο ΚΕΚ ΚΕΑΑΠ Α.Ε., στα πλαίσια της πράξης «Επιταγή Εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους στον κλάδο του τουρισμού ηλικίας έως 29 ετών».
Το ΚΕΚ έχει εξασφαλίσει σημαντικό αριθμό θέσεων εργασίας σε επιλεγμένες τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής.
Τα προγράμματα απευθύνονται σε εγγεγραμμένους ανέργους του μητρώου του ΟΑΕΔ που έχουν ήδη επιλεγεί. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν θεωρητική κατάρτιση 80 ωρών  σε οριζόντιες και εξειδικευμένες δεξιότητες. Η πρακτική άσκηση των ωφελούμενων θα γίνει σε επιχειρήσεις τουριστικού τομέα διάρκειας 500 ωρών, η οποία δεν θα υπερβαίνει τους πέντε μήνες. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, στους καταρτιζόμενους παρέχεται ασφαλιστική κάλυψη έναντι κινδύνου, ατυχήματος κτλ. Το εκπαιδευτικό επίδομα για πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι 2.700 ευρώ και για αποφοίτους υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και  μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι 2.400 ευρώ.
Με εμπειρία αρκετών ετών, και με σταθερή ποιότητα και αξία το ΚΕΚ ΚΕΑΑΠ Α.Ε είναι σε θέση να σας προετοιμάσει και να σας δώσει εφόδια που θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη των μελλοντικών σας στόχων.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΚΕΚ ΚΕΑΑΠ Α.Ε , Λ. Ιωαννίνων 210 , Πρέβεζα. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2682028156,60550 και ώρες 09.00-15.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου