Σάββατο, Σεπτεμβρίου 10, 2011

Αγοράζουμε ελαιόλαδο απο τη Γερμανία


Δεν παίρνουμε μόνο υποβρύχια και αυτοκίνητα από τη Γερμανία αλλά άκουσον .. άκουσον και ελαιόλαδο…   ναι  καλά  διαβάζετε ελαιόλαδο.
Διαβάσαμε ότι κατά το έτος 2010 η χώρα μας εισήγαγε από τη Γερμανία ελαιόλαδο αξίας 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Αρχή.
Αλήθεια αν εισάγουμε ακόμα και προϊόντα  που η ευλογημένη χώρα μας παράγει , με ποιο τρόπο θα πληρώσουμε τις εισαγωγές;
Τελικά έχουμε πάρει το στραβό δρόμο και πάμε για τον κάκαβο (Γκρεμό) .
 Αν συνεχίσουμε έτσι όπως πάμε και δεν σταματήσουμε να ρίχνουμε τα βάρη ο ένας στον άλλο, να διεκδικούμε και να κοιτάζουμε μόνο τον εαυτούλη μας και όχι το σύνολο, τότε σίγουρα μας περιμένουν δύσκολες μέρες.
Καιρός είναι να επιστρέψουμε στα χωριά μας, να καλλιεργήσουμε τα κτήματά μας  να μαζέψουμε τις ελιές μας.. , να ασχοληθούμε με την βιολογική καλλιέργεια και τον αγροτουρισμό και να μονιάσουμε. αφήνοντας στην άκρη τις παλιές κακές συνήθειες.
Αυτά για μας τον απλό λαό, πρέπει όμως και οι πολιτικοί μας, όλων των βαθμίδων να σταματήσουν τις κοκορομαχίες και να στρωθούν στη δουλειά ,για το καλό όλων των Ελλήνων, γιατί ο λαός γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι έχουν κάνει όλοι τους τόσα χρόνια και μας έφτασαν  εδώ που φτάσαμε.
Αν  κάνουμε αυτά τότε, όσοι  τώρα από τους Ευρωπαίους μας λοιδορούν , σίγουρα θα μας ζηλεύουν και θα μας πληρώνουν ακριβά για να περάσουν λίγες μέρες στον ευλογημένο αυτό τόπο ,  να απολαύσουν  τον ήλιο, τη θάλασσα τις φυσικές ομορφιές, τα μοναδικά προϊόντα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου