Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2011

Τροχαία ατυχήματα στον Άγιο Γεώργιο

Για ακόμη μία φορά θα ασχοληθούμε με την κάκιστη κατάσταση του οδοστρώματος της Ε.Ο Πρέβεζας-Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στον ύψος του Αγίου Γεωργίου στις δύο επικίνδυνες στροφές έξω ακριβώς από το χωριό.
Τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών σφοδρών ατυχημάτων τα οποία προκλήθηκαν από την κακή κατάσταση της ασφάλτου η οποία έχει πολλά χρόνια να ανανεωθεί με συνέπεια τον τραυματισμό πολλών ατόμων.
Την περασμένη Δευτέρα είχαμε μεγάλη σύγκρουση τριών(3) οχημάτων ,ενός φορτηγού με κατεύθυνση προς τα Ιωάννινα και δύο Ι.Χ.Ε με την αντίθετη κατεύθυνση. Το ένα από τα Ι.Χ.Ε λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος εξετράπη της πορείας του και κατευθυνόμενο πρός το αντίθετο ρεύμα συγκρούστηκε σφόδρα με το φορτηγό και το ακολουθούμενο δεύτερο Ι.Χ.Ε λόγω κεκτημένης ταχύτητας συγκρούστηκε μαζί τους.
Συνέπεια αυτού είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό τεσσάρων ατόμων και τον ακρωτιριασμό του ενός απο αυτών στο ένα του πόδι...
Σήμερα τις πρωινές ώρες είχαμε άλλο ένα ατύχημα με την πρόσκρουση αυτοκινήτου,στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, στις προστατευτικές μπάρες, οι οποίες ήταν ήδη σε άθλια κατάσταση με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρέμο 10 μέτρων σταματόντας σε παρακείμενο δρόμο από το οποίο περνάνε οι κάτοικοι του Αγίου Γεωργίου.
Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα ούτε από το μεν αυτοκίνητο που εξετράπη αλλά ούτε και από κάποιο άλλο αυτοκίνητο το οποίο για κακή του τύχη θα τύγχαινε να περνούσε από εκεί και θα καταπλακωνόταν από το άλλο.
Αυτά είναι μόνο δύο απο τα περιστατικά που συνέβησαν τις τελευταιές τρείς μέρες...
Επειδή όμως με την τύχη δεν πρέπει να παίζει κανείς θα πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να ξυπνήσουν πρίν είναι αργά και θρηνήσουμε άλλα θύματα.Θα πρέπει να μπεί μία τελεία σε όλα αυτά τα ατυχήματα που βλέπουμε καθημερινά έξω από το χωριό μας.
Κύριοι βουλευτές του Νομού μας, κ. Παπαχρήστο και κ. Τσουμάνη, πιστεύετε ότι 300 μέτρα αντιολισθητικής ασφάλτου είναι πιο ακριβή από μία ανθρώπινη ζωή; Έστω και τις μέρες αυτές που όλος ο κόσμος σας γιουχάρει και σας κυνηγάει, κάντε μία ανθρώπινη πράξη γιά να σώσετε την ζωή κάποιον που κινδυνεύει κάθε μέρα! Κάντε την έστω αυτήν την ύστατη στιγμή μπάς και σώσετε τα προσχήματα...
 
Πηγή: http://agiorgitikanews.weebly.com/31/post/2011/12/68.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου