Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2011

Προληπτικός Οδοντιατρικός /Ελεγχος


«ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΙΣ »
 
 
ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΡΕΙΤΟΝ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ
 
Την Παρασκευή ολοκληρώνεται ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος που ξεκίνησε την Δευτέρα 5/11 σε σχολεία του  νομού μας.
Κινητή παιδο-οδοντιατρική μονάδα των «Γιατρών του Κόσμου» επικουρούμενη  από οδοντιάτρους του οδοντιατρικού συλλόγου Πρέβεζας πραγματοποίησε ελέγχους  ενημερώνοντας   τα παιδιά  για την στοματική υγεία.  Αφού έγινε εξέταση στα δόντια με γραπτή αναφορά πιθανών προβλημάτων που εντοπίστηκαν προς τους γονείς, ακολούθησε   εισήγηση-ομιλία προς τα παιδιά για τη σωστή καθημερινή υγιεινή των δοντιών.
  Στα ίδια πλαίσια των εθελοντικών δράσεων των γιατρών του κόσμου εντάσσεται και η ομάδα συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης που πραγματοποιήθηκε χθες τέταρτη 7/11 στο κτήριο της λαϊκής αγοράς με την υπεύθυνη σύμβουλο ψυχικής υγειάς και  ψυχοθεραπεύτρια  Λήδα Λαμπρόπουλου.
Ο σύλλογος εθελοντισμού «Ανθρώπολις Πρέβεζα»   ως ο οργανωτής και συντονιστής της όλης προσπάθειας ευχαριστεί  θερμά τους συμμετέχοντες εθελοντές και ελπίζει σύντομα να ξαναβρεθούνε κοντά του με τις υπηρεσίες τους.
Σε μια εποχή «κρίσης» αξιών, πράξεις προσφοράς προς τον συνάνθρωπο όπως αυτής της ιατρικής ομάδας κάνουν τη μεγάλη και τόσο απαραίτητη διαφορά
        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου