Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15, 2012

Παραιτήθηκε του μισθού του ο Κάρολος Παπούλιας

Το ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών κατά τη συνάντησή τους λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι

Όπως είπε ο υπουργός Οικονομικών είναι μια συμβολική πράξη του προέδρου. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ε. Βενιζέλος του ανέφερε πως παραιτείται του μισθού που προβλέπεται, τον “παρακάλεσε” όπως είπε να κινήσει τις διαδικασίες.
Είναι μια πράξη που γίνεται στην κορύφωση της κρίσης της χώρας, την ώρα που πλήττεται σε πρωτοφανή επίπεδα το εισόδημα του Έλληνα πολίτη και είναι σίγουρα μια πράξη αλληλεγγύης από τον πρώτο πολίτη της χώρας.
Ο Ε. Βενιζέλος χαρακτήρισε "σημαντική και συμβολική πρωτοβουλία" για την οποία όπως ανέφερε "τον ευχαριστώ και θα ενημερώσω το υπουργικό συμβούλιο"
Πηγή: Newsit

Το παράδειγμά του ας το ακολουθήσουν και οι Υπουργοί με τους Βουλευτές μας

Αναγνώστης της σελίδας, μας έγραψε, πρόσφατα ότι ΄΄ Μέρος των χρημάτων που μας λείπουν (325 εκατομμύρια), μπορούν να εξοικονομηθούν αν οι βουλευτές περιορισθούν στους 100-120 και οι υπουργοί να είναι  ΜΟΝΟ  εξωκοινοβουλευτικοί. ΄΄   Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι  η εξοικονόμηση θα είναι πολύ μεγάλη και όλος ο Ελληνικός λαός θα δεί ότι περικοπές γίνονται παντού και όχι μόνο στο φτωχό λαό..... Συμφωνώ   και δεν θέλω να πω περισσότερα.
 Ο λαός ξύπνησε και αν δεν γίνουν περικοπές   στους πάντες, τότε ο Θεός να βάλει το χέρι του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου