Τρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2012

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Καναλλάκι


:<< Πρόγραμμα Αποκριάτικων Εκδηλώσεων Έτους 2012 στην Δημοτική Κοινότητα Καναλλακίου>>.               

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου: Έναρξη των αποκριάτικων στην πλατεία Καναλλακίου με μικροφωνική μουσική και φωτιά σε συνεργασία της Δημοτικής Κοινότητας Καναλλακίου και του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Πάργας.
Σάββατο 18 Φεβρουαρίου: Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καναλλακίου προσκαλεί όλα τα παιδιά στην πλατεία Καναλλακίου και ώρα 11:30 π.μ. να διασκεδάσουν και να μασκαρευτούν κάνοντας facepainting / ζωγραφική προσώπου καλωσορίζοντας τις απόκριες.
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου(Μικρές Απόκριες):Εκδηλώσεις στην πλατεία Καναλλακίου με μικροφωνική μουσική – κλόουν – μαγικά και ώρα 11:30 – 13:30 σε συνεργασία της Δημοτικής Ενότητας Καναλλακίου και του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Πάργας.
Σάββατο 25 Φεβρουαρίου: Εκδηλώσεις στην πλατεία Καναλλακίου με ζωντανή μουσική (χορό – ποτά – λουκάνικα – σουβλάκια) σε συνεργασία με τους μαθητές της ΄Γ Ενιαίου Λυκείου, της Δημοτικής Κοινότητας Καναλλακίου και του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Πάργας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση βροχής οι εκδηλώσεις 2 και 3 θα πραγματοποιηθούν τις ίδιες ημέρες και ώρες στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου – Λυκείου Καναλλακίου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου